Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem mk405

do sedaček???:o a kčemu tam má asi bassreflex??? mk:papa

A jéje, čekal jsem, kdy se někdo takhle nějak ozve. Ta díra je naladěná na určitou frekvenci. Co ty ostatní? Já Ti to řeknu: řvou do sedaček.:D:D:D

Zopakuji: něco tak blbýho jsem už dlouho neviděl. Ale leskne se to a je to i oranžový. Úplně tím zabil kufr a o funkci se dá s úspěchem polemizovat. HI-FI tuzing.:D:D

:papa

Odesláno

Doporucuju nejdrive poslechnout a prohlednout nez to budete kritizovat, ja to SLYSEL. Ten box je postaveny z laminatu ma presne spocitany objem a delku natrubku. A do sedacek to rozhodne nehraje je to basreflexovy box jako jakykoliv jiny s otocenym reproduktorem smerem ven a buzeny obracene.

Odesláno

Extremni to je a take je to stavene na efekt na srazy, proto i ta barva, samozrejmne by se to dalo udelat i decentneji coz ja uprednostnuju.

Johanik obcas jezdi na sraz na strahov kde je to mozne poslechnout.

Odesláno

Mimochodem, Ty jsi něco dělal se zámkem pátých dveří nebo ne? Je to celkem hodně slyšet, jak rezonuje. (slyšet z venku)

Byl jsem u Ládi, tak seděl u mě v autě a říkal, že s tím už se jezdit dá :D Bedna se mu zdála zbytečně moc velká, ale zvukově prý dobrý.

Odesláno

To Destiny: ja jsem se zamkem 5-dveri nic nedelel, ale ja mam jenom 25 cm SW :D . Bedna je vetsi ale presne podle vypoctu, jeste ji musime dotlumit tim bilim rounem, a uz mas koupeny potah ?

Odesláno
Napsán autorem Mila

To Destiny: ja jsem se zamkem 5-dveri nic nedelel, ale ja mam jenom 25 cm SW :D . Bedna je vetsi ale presne podle vypoctu, jeste ji musime dotlumit tim bilim rounem, a uz mas koupeny potah ?

Čau Mílo, kdy se přijedeš podívat na sraz. Rád tě poznám znám tě jen z vyprác¨vění od Destinyho:D:papa

Odesláno

Dotlumit, došroubovat potáhnout. Ach jo, kde na to vzít čas :(

To, že není potažená je dost blbý. Jak má hladké dno, tak mi v zatáčkách v kufru putuje. Je dost těžká a naráží mi do zesíku, který trochu přečnívá nad úroveň podlahy. O estetickém dojmu ani nemluvím :cool:

Další věc je dodělání toho webu o instalaci. Chybí tam ještě spousta fotek. Celá stavba bedny tam není a finále podlahy taky ne. Jenže to je další čas, který nemám.

Ještě mi vrtá hlavou potažení celého interieru kufru modrým kobercem. Bedna v pohodě. Podlaha taky půjde. Ale na bocích jsou obliny od blatníků a ty kapsy a to fakt nevím, jak by se to potahovalo. To už je spíš práce pro zkušeného čalouníka. Aly vypadalo by to pak pěkně, kdyby to bylo celé v jedné barvě a ještě třeba nasvícené modrým UV. :cool:

Odesláno

To destiny: ty boky pujdou potahnout dobre ta latka se pomerne slusne ohyba a tvaruje, fotky ze stavby bedny Ti poslu uplne jsem na to zapomel.

to Tazman: chtel jsem prijet uz 2 x ale ani jednou mi to casove nevyslo mel jsem hodne prace snad ted pred vanocema na velky sraz v Peugeot restauraci dorazim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...