Tazman Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Tak tomu říkám využití prostor !!! PS: FOR Destiny- tak co říkáš tomu, nelínilo by se ti to v 307??? :-) Citovat
destiny Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Jéé, má stejný zesík jako já, tak to mě už zbývá jen dokoupit to ostatní Celkem by mě zajímalo, kde má frajer rezervu :D Citovat
Kamil Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Hehe Johaníkovo RSko. Řekl bych, že rezervu nevozí... Citovat
Petr605 Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Tomu se nelze než smát.:D:D:D:D:D Proč ty reproduktory hrajou do sedaček? Ale drahý to asi bylo, leskne se to a taky je to pěkně oranžový... Citovat
Tazman Odesláno 23. listopad 2004 Autor Odesláno 23. listopad 2004 Právě abo mu to moc neřvalo tak, to smeřuje do sedaček. Třeba ani žádnou rezervou nepotřebuje. Citovat
mk405 Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 do sedaček??? a kčemu tam má asi bassreflex??? mk:papa Citovat
Petr605 Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Napsán autorem mk405 do sedaček??? a kčemu tam má asi bassreflex??? mk:papa A jéje, čekal jsem, kdy se někdo takhle nějak ozve. Ta díra je naladěná na určitou frekvenci. Co ty ostatní? Já Ti to řeknu: řvou do sedaček.:D:D Zopakuji: něco tak blbýho jsem už dlouho neviděl. Ale leskne se to a je to i oranžový. Úplně tím zabil kufr a o funkci se dá s úspěchem polemizovat. HI-FI tuzing.:D Citovat
destiny Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 a hodně drahej HI-FI Tuzing Podle toho, ce je vidět, bych to odhadoval tak na 50.000,- Citovat
Mila Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Doporucuju nejdrive poslechnout a prohlednout nez to budete kritizovat, ja to SLYSEL. Ten box je postaveny z laminatu ma presne spocitany objem a delku natrubku. A do sedacek to rozhodne nehraje je to basreflexovy box jako jakykoliv jiny s otocenym reproduktorem smerem ven a buzeny obracene. Citovat
destiny Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Já to nekritizuju po zvukové stránce. Jen jsem si rejpnul do toho, jak to vypadá. Je to trochu už extrémní monstrum, co myslíš Mílo? Citovat
Mila Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Extremni to je a take je to stavene na efekt na srazy, proto i ta barva, samozrejmne by se to dalo udelat i decentneji coz ja uprednostnuju. Johanik obcas jezdi na sraz na strahov kde je to mozne poslechnout. Citovat
destiny Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Mimochodem, Ty jsi něco dělal se zámkem pátých dveří nebo ne? Je to celkem hodně slyšet, jak rezonuje. (slyšet z venku) Byl jsem u Ládi, tak seděl u mě v autě a říkal, že s tím už se jezdit dá Bedna se mu zdála zbytečně moc velká, ale zvukově prý dobrý. Citovat
Mila Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 To Destiny: ja jsem se zamkem 5-dveri nic nedelel, ale ja mam jenom 25 cm SW . Bedna je vetsi ale presne podle vypoctu, jeste ji musime dotlumit tim bilim rounem, a uz mas koupeny potah ? Citovat
Tazman Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 TO Destiny : né že bych tomu rozuměl, ale nepomohli by takové gumové pásky co se dávají na okna aby zamezili škvírám. Ale asi je to blbost co? Citovat
Tazman Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Napsán autorem Mila To Destiny: ja jsem se zamkem 5-dveri nic nedelel, ale ja mam jenom 25 cm SW . Bedna je vetsi ale presne podle vypoctu, jeste ji musime dotlumit tim bilim rounem, a uz mas koupeny potah ? Čau Mílo, kdy se přijedeš podívat na sraz. Rád tě poznám znám tě jen z vyprác¨vění od Destinyho:D:papa Citovat
destiny Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 ....a Tazman zapomněl podotknout, že Destiny na Tebe jen pjeje chválu Citovat
destiny Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Dotlumit, došroubovat potáhnout. Ach jo, kde na to vzít čas To, že není potažená je dost blbý. Jak má hladké dno, tak mi v zatáčkách v kufru putuje. Je dost těžká a naráží mi do zesíku, který trochu přečnívá nad úroveň podlahy. O estetickém dojmu ani nemluvím Další věc je dodělání toho webu o instalaci. Chybí tam ještě spousta fotek. Celá stavba bedny tam není a finále podlahy taky ne. Jenže to je další čas, který nemám. Ještě mi vrtá hlavou potažení celého interieru kufru modrým kobercem. Bedna v pohodě. Podlaha taky půjde. Ale na bocích jsou obliny od blatníků a ty kapsy a to fakt nevím, jak by se to potahovalo. To už je spíš práce pro zkušeného čalouníka. Aly vypadalo by to pak pěkně, kdyby to bylo celé v jedné barvě a ještě třeba nasvícené modrým UV. Citovat
Mila Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 To destiny: ty boky pujdou potahnout dobre ta latka se pomerne slusne ohyba a tvaruje, fotky ze stavby bedny Ti poslu uplne jsem na to zapomel. to Tazman: chtel jsem prijet uz 2 x ale ani jednou mi to casove nevyslo mel jsem hodne prace snad ted pred vanocema na velky sraz v Peugeot restauraci dorazim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.