HOFA Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Nevím jestli se to někomu stalo,ale dnes mě docela drahá led obrysová žárovka vypadla do paraboly,tak přemýšlím,jak ji dostat ven. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 zkus hadičku a nasát ji pusou a vytáhnout:myslim Citovat
HOFA Odesláno 10. září 2010 Autor Odesláno 10. září 2010 Co mě prozatím napadlo tak na nějaký drát žvýkačku a zkusit to přes otvor po H7 nějak zkusit vytáhnout,zatím mě nic jinýho nenapadlo Citovat
Sobol Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 než to tam zasvinit žvýkačkou tak určitě bych to vyndal to světlo taky.. Citovat
.mycTD Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 musel jsem kliknout, bo me zajimalo, kde komu zamrzly lampy pokud nema zarovka patici (magnet), tak se na nejake stourani vykasli a vymontuj cele svetlo. neni to takovy nadlidsky ukon. Citovat
shark734 Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 mne sa stalo to iste kedze svetlo sa mi davat dole nechcelo tak som zobral tenku hadicku a vysavac...hadicku som izolackou prilepil k hadici vysavacu a na prvy pokus bola LED vonku ustami to urcite nepojde ako bolo spomenute vyssie..to by si musel mat ine pluca Citovat
Mishanthrope Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 musel jsem kliknout, bo me zajimalo, kde komu zamrzly lampy pokud nema zarovka patici (magnet), tak se na nejake stourani vykasli a vymontuj cele svetlo. neni to takovy nadlidsky ukon. Taky jsem si říkal - led v parabole - teď v létě??? Citovat
pipistrel Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 No toto ho určite nenapadlo. tak asi ho to nenapadlo ked sa pyta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.