Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Daj to niekde niekomu kto tomu trochu viacej rozumie. Pri doliati aditiva treba zresetovat pocitac vstrieknuteho aditiva a taktiez sa da cez diagnostiku zvolit regeneracia FAPU.

Odesláno

nabehal som 600 ale ako som bol na diagnostike tak len 120 asi.... nesiel som hned ako som to dolial lebo nemal cas :( takze pockam 400 km a uvidim?..............

Odesláno

Ak ti nehlási chybu, tak jazdi.

Obvykle poznám tri hlášky:

- málo aditíva (je naozaj málo aditíva, alebo blbne čidlo, pokiaľ existuje)

- zapchatý filter (naozaj zapchatý filter alebo závada diferenciálneho snímača tlakov pred- a za- filtrom)

- antipollution fault (akákoľvek závada systému, u mňa najčastejšie závada diferenciálneho snímača)

Takže ako vravím, ak nič nehlási, tak jazdi.

[upravil dne 25.9.2010 od P607Olda]

Odesláno

Chce to nejdřív na diagnostice zjistit kdy proběhla poslední regenerace, vynulovat poč. aditivování a potom jezdit delší trasy aby se mohla provést regenerace, pokud to ještě bude možné. Pokud jsi jezdil bez aditiva, tak nemohlo docházet k regeneraci a nakonec to skončilo ucpáním filtru. Nucenou regeneraci nevím, jednou jsem jí zkoušel na 407mě a nepodařilo se jí nastartovat.

Odesláno

urcite som jazdil bez lebo hlasku o upchatom filtry mi to davalo uz davnejsie ale nie casto, lebo som nezatazoval auto len v poslednej dobe to hodilo nudzovy rezim tak som sa nato pozrel a nemal som aditivum, uz bude upchaty natolko ze neprebehne regeneracia? mam ho vybrat a vycistit teplou vodou? ani teraz mi nehlasi upchaty filter pokial nejdem vo vysokych otackach do kopca a plne nalozeny......

Odesláno

Pokud to hlásí pouze ve vyšších otáčkách, tak je snad naděje ještě na regeneraci, ale nejdřív to chce tu dia, protože nemůže dojít k regeneraci, když si poč. FAPu myslí, že není aditivum.

Odesláno

OK ale najzaujimavejsie bolo ze poc. nehlasil malo aditiva podla toho usudzujem ze o tom ani nevedel..... asi to teda skusim s diagnostikou niekte v peugeot servise.........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...