Guest StibTo Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Dnes proběhlo druhé opravování předního nárazníku od doby co mám auto, tentokrát u Strejdykopce doma Rozsahově menší záležitost než cca před rokem a půl (už nevím přesně). Jestli k tomu najdu sílu přijde to ještě srovnat, zakytovat a snad i přestříknout. Ale nemá smysl se s tím moc crcat bo celej nárazník už je troska
vendelinek Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 ten kufr s nářadim mám taky,vubec nevim ,že jsem ti ho pujčoval,až to doděláš,koukej mi ho zase vrátit:D
Guest StibTo Odesláno 15. září 2012 Odesláno 15. září 2012 To si domluv se Strejdoukopcem moje to není
Guest StibTo Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Dneska proběhla po čase zase menší servisní akce u MilanF1 Počasí vyšlo doslova luxusně a stihli jsme i výborný oběd a večer grilování Celkově to byl parádní a úspěšný den ! Na programu byla výměna druhého spodního čepu ramene (spolujezdcova strana), výměna brzdového pístku (řidičova strana), připevnění zadních kotoučů (původní dírky v nábojích byly zaslepené tak jsem 2 měsíce kotouče neměl připevněné), podmáznutí anténky do které zatékalo a oprava/vyčištění páčky blinkrů která nedržela v dolní poloze. Bonusové leštění auta leštičkou jsem zachytil jako momentku na mobil
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Rádo se stalo, hlavně, zda i drahé polovičce se program líbil Tady taky foto ode mne.
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Jenom dodám, že to bylo strojově leštěno, to v té rychlosti Stibto ani nestihl zachytit [upravil dne 16/9/12 21:19 od MilanF1]
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 To úvodní foto s hadrem je jen doladění detailů. Snad se trochu leskne
Guest StibTo Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Díky ozzy Milane škoda že to ten digitál nějak nepobral všechny fotečky jsou jaksi mázlé Ale auto se leskne pěkně to jo ! Jen ty brzdy jsme nějak blbě odzvdušnili brzdí to teď malinko méně, nicméně pokud by si to nesedlo zmáknu to přeodvzdušnit už sám doma s mladou
Lucasao Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 krása já to taky občas přeleštím, ale za dva dny to je zase jako prase
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 jo, jsou rozmazané, nevím proč ... s bleskem to ale nešlo. U brzd uvaž, že máš od brzdovky poblitý kotouč ... proto to asi hůře brzdí ... mělo by si to sednout ... Lucasao: Já viděl ten hroznej lak a než zkompletoval Tomáš zadní brzdy, byl vosk na autě [upravil dne 16/9/12 21:45 od MilanF1]
Guest StibTo Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Ááááááá ty tady provokuješ s těma světýlkama předníma Mno teď je docela fajnes počasí tak to možná i chvilku vydrží, navíc MilanF1 to tou leštičkou měl opravdu za 30 minut hotové, jsem čuměl tedy ..
Guest StibTo Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Snad sedne a kdyžtak jak píšu - odvzdušníme ein zwei Hlavně že z toho dneska mám dobrej pocit, udělali jsme kus práce a šlo to hezky. Zvlášť ten čep na rameni - asi bych měl fakt taky pořídit brusku, já se s tím prvním s*al snad hodinu než jsem ty šrouby původní dostal dolu
Marcel00 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 ta lesticka super vec... hezky ste ho vymastili to auti... no chcem sa spytat ci sa nebojis ked pri strojovom lesteni nahodou dojde nejake zrnko prachu alebo nieco, to je pak masaker na laku ne?
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Marcel: Zajímavá otázka ... Stibto, pochlub se, v jakém stavu jsem ti to leštil? Já se neodvažuji :mad:
Guest StibTo Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Bylo to špinavýýýýýýýýý Marceli ono upřímně - na mé 306 už je těch vad na kráse tolik, že se tam jedna rýha klidně ztratí. Ale nesvěřil bych auto do ruky nějaké lopatě které nevěřím a to není případ MilanaF1
radim.1008 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Milane, to vyznívá jako by jste to ani neumyli a hned nato šli s voskem Hezky na prach a bláto
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 jj, nemylo se to zas tak špinavé to nebylo, zrnka prachu tam snad nebyly, toho bych si musel všimnout, že by se to poškrábalo ...
Marcel00 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 :o:o tak to je mazec, snad vdaka tomu ze stibto uz ma daky ten sramek na laku, tak to znesie nejaky ten sram navyse... milane radeji predem umyt poradne proudem vody hlavne zahyby, nechci poucovat ale tak vis jak to myslim... no i tak se toho bojim... lebo blato trebars v okoli okien, prach a podobne je hodne, na takom ciernom laku by to hezky vyliezlo... to by bol masaker... :D:D moje auti je strieborne, to by som prebehol v pohode lestickou, ale zena ma ciernu tak to by som ja asi neriskol...
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 já vím, má se to řádně umýt, ale na to nebyl čas a já se nemohl koukat na ten lak. trochu špíny bylo spíše od lišty dolů, nahoře ne. Já to risknul, jenom prahy moc nešly, vosk se moc nechytal na nečistoty. Při rozleštování jsem nepoznal, že by to někde bylo rýpnuté ...
Recommended Posts