Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 no .. zajimalo by me, kolik mi to jeste vydrzi a jak dlouho .. Zatim za 3 roky a kousek najeto 58.000km ... kupovano pri stavu km 142.000
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Tak zatím stále pilně pracuju na úpravách zadní nápravy než půjde (snad .. jednou ..) na auto. Nápravu jsem dnes čistil,obrušoval humus a usazeniny, zkoumal slabá místa .... Mám objednány komplet silentbloky, teď nově i brzdové desky (objevil jsem v Kellyně nějaké NE-Starline za dobrou cenu), oba odvzdušňovací šrouby jako náhradu stávajících obyč s šestihrannou hlavou což mi přijde hnusný a v poslední řadě sadu uložení brzd.třmenu - byla v AK \"v akci\" - sleva za asi 400 na 100,- vč. DPH Mezitím proběhlo nalakování brzdičů do žluta (všechny brzdy na autě tak jednou budou) a ještě nalakování té viditelné strany takového toho krycího plechu za kotoučema nevím jak se to jmenuje Hodím taky někdy nějaké foto.
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Kluk měl pravdu s těma kilometrama: Stibto: Zasláno 11/9/10 v 11:36 Já si nedělám žádné konkrétní plány ale pokud budu jezdit tolik co doteď bude mít moje 306 cca na jaře 2012 200.000 .. .. což nic neznamená, že jo pokud bude OK
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Jo, mel jsem pravdu .. Jen jsem se seknul o jedno rocni obdobi .. Neni to jaro, ale leto
MilanF1 Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Až nápravu budeš mít připravenou, ozvi se, přehodíme to. Silentbloky již u mě netrpělivě čekají K těm km. Jenom o 1/4 roky jsi se sekl, to bude tím, že si čtvrt roku skoro nejezdil
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 To je fakt Ani jsem netusil,jak presny bude muj odhad. Jasny,ja se ozvu, to se neboj. Btw nechces mi rict,zes v nedeli vstaval v 7 rano, ze ne ? Fuj !
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 ..jo a mimochodem vzpominam si,ze kdyz jsme spolu byli pro tu napravu zminoval jsi,ze jedny z tech silentbloku jsou snad navarene .. Dobra zprava - nejsou ani jedny
MilanF1 Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 V sedm ne, ale v šest, bohužel jsem šel spát po půlnoci, včera to nevyšlo dříve . Žádné nejsou navařené, hurá, půjdou dobře dolů a dáme tam nové.
Stifler Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Stibto: Taky teď pracuju na nápravě, ale hotovo jen tak nebude. Zatí, jsem ji jen rozebral, co to šlo a brousit se teprve začne. Navíc mám blém, že nemám na nápravě brzdy, takže ty budu muset pak přehodit ze své stávající nápravy. Povedlo se ti sundat čidla ABS? Jestli jo, tak jak? Jinak to, co myslíš tou viditelnou částí za brzdičem, bude asi štít, ne?
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Stiflere jojo myslím štít No čidlo ABS se mi nepodařilo sundat. Je tam jeden torx šroub, ten šlo odšroubovat celkem v pohodě, ale pak se to stejně ani nehnulo ... Tak nevím,možná je to tam nějaké naražené. Ale nechtěl jsem to pokoušet a navíc ani není třeba.
Stifler Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 To jsme na tom stejně, taky s tím nemůžu hnout, ale u mě by to bylo potřeba, páč má jedno čidlo upálenej konec a kabel je celkově dost ohořelý.
Charles Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 kluci mě to taky nešlo mam zato že to tam je nějak nalisovany
Stifler Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 no, podle obrázku nového dílu to vypadá, že je to tam jen naražený, ale asi nafest. Zkoušim to nechat prostříknuté WDčkem, jestli to povolí nebo ne... Edit: Bejt to nalisovaný, tak tam asi nedávají ani ten jeden šroub. [upravil dne 8.7.12 19:04 od Stifler]
Charles Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 jj to je fakt nějak to určitě musí jít vyndat
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Hmmm chtelo by to vyzkouset nekde jinde, kde to clovek muze znicit Tu moznost ale nemam, puvodni naprava je bubnova.
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Tak aby se neřeklo že sem furt jen píšu tak házím i jednu aktuální fotku Z nápravy byly odstrojeny zatím kotouče a částečně brzdové třmeny, natírá se (v popředí) Ještě mě čeká vyšroubování 4 šteftů z náboje, jedna strana už je OK ale byl to teda boj .. Ps.: jedná se o foto z mobilu tak sorry za ne-kvalitu. [upravil dne 8/7/12 20:31 od Stibto]
Charles Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 přiští tejden budu skladat svoji napravu a sundavat ze svího auta brachu ktera je v háji tak to nějak zkusime vydolovat;)
Stifler Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Charles: Tak až se vám to podaří sundat, tak se poděl o metodu, jak to šlo udělat. Já to zatim jen stříkl WDčkem ze všech stran a až v pátek přijedu domu, tak s tim zkusim zahejbat, jestli to trochu povolilo...nic lepšího mě zatim nenapadlo.
Daevis1 Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 chci se zeptat kdyz date jinou zadni napravu musi se delat geometrie ?
Recommended Posts