Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

nastesti jsem to poresil hned a dobre jsem udelal - jak se ukazuje u nas se krade i pres den.. nejaka kun*a ukradla dnes okolo poledniho spolubydlicimu z firemniho auta nejaky veci co byly na zadnim sedadle ... jako fakt neuvidis-neuveris ...

EDIT : díky Milane

[upravil dne 20/11/11 19:56 od Stibto]

• O 3 týdny později...
Odesláno

koukám, že jsem to tady nechal nějak uschnout ... no, ono se stejně nic neděje, poslední úprava na autě bylo přidáního spodního tapecu kapoty z HDI .. teď už je auto (přesně) 14 dní spokojeně zazimované v garáži :) = nic mu není,jen já se snažím zvyknout si jezdit sockou ..

Odesláno

Pouzitej ale stacilo ho vyprat a nechat pres noc uschnout, plastove cvocky k nemu byly taky a pasuje perfektne .. Mel jsem tu poptavku peknych par tydnu v inzerci az jsem se uspesne dohodl se clenem \"autoscout\" ;) ..

Odesláno

mozna subjektivne :) .. ze se to zda byt lehce tissi ten motor ... jinak nevim. Ale ja to tam proste CHTEL mit :aut

Odesláno

já ho tam taky chci hlavně z důvodu, že když otevřu kapotu tak mě tam něco chybí:D:D.........zatim jsem si tam dal makrolon, tak tam bude i dál než něco seženu, stejně si s nim ted trochu hraju tak to bude možná i trochu vypadat:D

Odesláno

hele muzu ti rict na rovinu ... moc velka zmena to neni .. ale proste to vypada lip :D ... hlavne mam ted kryt zespoda pod motorem .. kryt (odtlumeni) nad motorem .. takze proste spokojenost .... ale videl jsem jak to vypada u Tebe a na rovinu neresil bych to, mas to pekny ;) ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

jeden zimní setup :) (ještě asi přibudou až se odpoledne dostanu na hory..)

post-28514-14109621389733_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem právě dosáhl pěkné \"hranice\" 50.000 kilometrů najetých s mojí 306. To znamená od dubna 2009, kdyj sem jí kupoval od otce. Musím říct,že jsme si na sebe za tu dobu hezky zvykli a doufám, že s tím ještě něco nalétám. Zatím nic nenasvědčuje tomu,že by auto nemělo vydržet :)

Jinak tento rok jsou v plánu spíše opravy než úpravy,žádné větší srandy mi finance nedovolí,ale i tak se budu snažit občas sem připsat nějakou novinku.

Odesláno

Gratulace k jubileu :). Já s mojí 306 (ted to je přesně dva roky) jsem zatím najel 30 000 km, mám ještě co dohánět :D

Přeji minimálně dalších 50 000 bezproblémových kilometrů :papa

Odesláno

Tak je to tady ... menší zimní nehodička ... Fokin´ Chodov und namrzlá vozovka :grr

post-28514-14109621824557_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...