Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Že bych ti půjčil moje origo na kazety ... někde ho doma mám, ale zda bere kazety, to nevím, nezkoušel jsem. ;)

Odesláno
Že bych ti půjčil moje origo na kazety ... někde ho doma mám, ale zda bere kazety, to nevím, nezkoušel jsem. ;)

No to bych uvítal jelikož teď mám prioritnější investice než rádio :)

ferrari : právě že rádio se nedá poslouchat na kazetách aspoň mám to co se mi líbí (líbilo..) :D

Odesláno

njn v sobotu ještě fachalo to moje mám dojem :D ..

Odesláno
Někdy se dohodneme, abys nebyl v autě potichu ;)

ok ... :) .. já potichu nejsem stejně ... nadávám nahlas na hovada co neuměj jezdit :D :D :aut

Odesláno

No... neříkám že to je zrovna pastva pro oči, ale povedlo se mi dneska jakžtakž (líp než to bylo) opravit přípoj odvětrání klikové skříně do airboxu který mi zbastlili u Domanského asi před půl rokem (řešilo se to v odděleném vlákně http://www.peugeot-club.com/topic/59805-domansky-pretesneni-vika-ventilu-vyreseno/#896592 ). Šlo o to,že mě čeká výměna vzd. filtru a zjistil jsem,že to ten mechanik slepil natvrdo (hadičku přímo k airboxu) takže bych to stejně byl nucen odtrhnout a pak zas lepit abych se do airboxu k filtru vůbec dostal. Tak jsem prostě tu plastovou trubičku na konci hodně obrousil a přilepil jak vevnitř tak ještě pro sichr trošku okolo .. Snad bude klid :)

post-28514-14109616890611_thumb.jpg

[upravil dne 25/4/11 18:44 Stibto]

[upravil dne 25/4/11 18:46 Stibto]

Odesláno

njn .... holt ne vse je dokonale :) ..takovych mist bychom na tomhle vozu nasli asi bezpocet ale proc se mucit :)

Odesláno

Tak myslim ze v motoru (a celkove v aute) se zase chvili radeji hrabat nebudu .. o vikendu jsem jednak sundaval ramena a daval zpet - a ted neco vpredu boucha a budu to muset zkontrolovat ... :grr

A taky jsem opravoval tu drobnost u vzduchace a pri te prilezitosti si rikam ze natru viko skrine ventilu .. no to byla ale <i>ovina .. dneska rano jsem tam to viko daval zpatky asi trictvrte hodiny. Co to je za debilni reseni s tema kovovejma valeckama jako vymezenim mezi vikem a tou tenci plechovou krytkou pod tim ???!!!! :blicismajlik:blicismajlik:bacha:bacha

post-28514-14109616899033_thumb.jpg

Odesláno

Položím plech, na šrouby hodím vymezovací podložky, pak hodím víko a zatáhnu maticemi :myslim Dělal jsem to i několikrát denně, když jsem nastavoval vůle na ventilech.

Odesláno

Hmmm ale ty mas jinej motor, u 1,4 kdyz tam das plech a na to ty podlozky tak kdyz chces pak nasadit viko neprojde jeho tesneni vzadu a plech se musi krapet naklonit .. Na tom by nebylo jeste nic tak zlyho ale vzdycky mi pri tom nekam vypadly ty podlozky a bal jsem se ze mi spadnou mezi ventily do toho moře oleje ... Vyresil jsem to tak ze jsem si pripravil takovy tenky dratky za ty jsem to drzel (prochazely podlozkami plechem i vikem a dole smerem k ventilum byly zatocene do kolecka aby to jakoby drzely), kdyz se mi vse povedlo jakztakz nasadit opatrne jsem sikovkami (abych je neprestipl a konecek nespadl dovnitr) vytahl ... No - P.O.R.O.D ! .. :roll

Odesláno

Něco ti mlátí, zkoukni dotažení ramene. Já měl nedotažený šroub u předních silenbloků (já ne, to servisák). Neměl jsem trhák, ale udělal jsem to na ulici se stranovým klíčem ;)

Rány byly šílené...

Odesláno
Něco ti mlátí, zkoukni dotažení ramene. Já měl nedotažený šroub u předních silenbloků (já ne, to servisák). Neměl jsem trhák, ale udělal jsem to na ulici se stranovým klíčem ;) Rány byly šílené...

Jj to bude ono no, zkontroluju to doma doslo mi ze sebou vubec nevozim ten nastavec na bezpecnostni srouby jinak bych to bejval mohl udelat tady v praci behem dne :(

Btw mam otazku k origo Peugeot heveru ktery se mi povedlo behem vikendu oddelat - vejde se do te kapsy v patych dverich i neco jineho nebo je to natolik spesl rozmer ze musim sehnat zas jen to same ?? :myslim

[upravil dne 26/4/11 12:36 Stibto]

Odesláno

:D tys oddělal hever, to nejsi sám, mně se to taky povedlo, když jsem na rameni měnil čep (auto jsem si zvednul asi moc vysoko a porouchal se :D). Nechápu, že to nevydržel, hodil jsem do kufru hever z P309 ... do standardního místa nepasuje :(

[upravil dne 26/4/11 12:44 MilanF1]

Odesláno

To bych blil ... zamenitelnost prislusenstvi = 0,0 .. no jasny a vubec nevim jak. Mel jsem auto nahore,daval jsem tam zpatky obrousene a nalakovane ramena (jeste me to cele 1x ceka zanedlouho tentokrat uz konecne prijdou na radu ty zadni silentbloky) a najednou sebou auto hrklo a sesunulo se dobrejch par cisel do strany tak jsem hever vyndal a koukam ze ty zoubky dole jsou ozmoulany .. Jkoa je to vtipny pres 10 let ten hever vydrzel a ted toto ... jenze to je taky tim ze byl pouzivanej tak max. 3x do roka a ted je to treba 3x do tydne od jara :D

Odesláno

Přesně to samé u mě, spodní zoubky se ulámaly a je ke straně = nepoužitelný (nebo spíše nebezpečný :D). Možná by se tam dal dát jiný, ale ten prostor mi přijde dost specifický ... napiš někomu, kdo má vrak 306, z něj by to mělo pasovat :D

Odesláno

Stibto

podle popisu jsi to neměl podložené, takže se nediv--tyhle zvedáky jsou opravdu JEN pro nouzovou výměnu kola...,před zvednutím povolit šrouby, zvednout, vyměnit kolo, šrouby LEHCE dotáhnout, spustit, dotáhnout šrouby a je to :ticho

[upravil dne 26/4/11 13:06 ozzy56]

Odesláno

Ano, u mě auto bylo na heveru hodně dlouho, protože při povolování čepu se mi povedlo zlomit stranovej klíč (žádná měkota, starej poctivej), pak jsem schánel golu. Nenapadlo mě, že bych měl ten hever odlehčit :myslim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...