Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Dík za reakce :) Co nejdriv je tam dam a nahodim sem foto

Odesláno
Ferrari, Tomáš počítal s tím, že ho kola (i s ojetýma gumama) vyjdou na 5000 CZK, ale pak zjistil, že koupil křivé disky, bohužel :(

Njn, ja som to pochopil...inak, či sa hodia sa bude vidieť, až ke´d to bude na aute :roker ...ja sa trochu obávam, že to až tak dobre vyzerať nebude, podľa mňa by sa super hodili na nejkú krajšiu tmavú 205ku...no ale však sa uvidí...ale samotné disky sú fešné

Odesláno

Však si počkej ;-) Já doufám že to bude vypadat dobře !

Odesláno

Tiež som vyhodil pôvodné rádio pri kúpe auta za neorigo Blaupunkt, ale po nejakej dobe som prišiel na to, že to originálne tam pasuje sto krát lepšie. Jediné čo mi vadí je, že neprehráva mp3-jky :( (ja mám na CD)

Odesláno

Ano, vzhledově tam je asi nejlepší. My se Stibtem plánujeme trošku lepší repro, takže kvalitnější rádio je třeba. Navíc já na svém Pioneeru mám napojený měnič na 12 CD, takže bych neměnil.

Odesláno

Andreww & Milan - o ev. výletu by se snad mělo definitivně rozhodnout dnes tak podle toho pak vyměním kola nebo ne :) A k tomu rádiu - jojo,fakt tam origo sedne jak prdel na hrnec ..

Odesláno

Kola jsou konečně na autě Špindl se nekoná. Všechny fotky ze dneška házím do alba na Picassa web (link v podpisu, prohlížet lze i bez registrace) tady je menší ochutnávka :) Jinak jsem dneska ještě sundal hlavici řadičky přijde tam funglovka v super stavu z 307 ale byl to boj teda ..

post-28514-14109616323591_thumb.jpg

Odesláno

Pěkný, až tak dobré jsem to nečekal :D Jenom mi přijdou ty kotouče nějaké drážkované (poškrábané) ... co tam máš za desky?

[upravil dne 27/3/11 19:46 MilanF1]

Odesláno

Vůbec nevím Milane hele .. hlavní je že to brzdí :D

Vendi : díky ! :papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...