Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

zkusím co to udělá bez nich vyzkoušet se má vše :) ..je ale pravda že obvykle na auto/do auta spíš věci přidávám než ubírám :D ..

Odesláno

tjn odlehcim tak o pul kila .. se staci vic najist nez do toho vlezu a je to zpatky :D

Odesláno
Stříška super :super
No vděčím za ní Tobě já už ji jen nalakoval a přilepil :mrk
Odesláno

já tam zástěrky nemám a příjde mě že se to vzadu nějak hodně nešpiní. K těm podběhům, já zadní dole neměl, asi myslíš jak je mám natřený to jsem dělal na autě, ale přední jsem měl dole a ty byly nacvaklý na těch plastovejch špuntech, tak zadní budou asi taky.:myslim

Odesláno

ty zadni jsou samozrejme taky nicmene vpredu mi to neslo vyndat kvuli prahum .. tak si rikam probuh snad neni potreba sundavat i prahy bocni vid ? .... jednak jsem premyslel o natreni ale hlavne o vycisteni asi za tim mam nejake usazeniny a bahno .... btw tys to fakt natiral na aute ?? :myslim a cim presne ? :)

Odesláno

Přední podběh sundáš i bez sundání prahu. Zespoda v tom prahu je kulatá díra a tam uvidíš šroub, který drží podběh. Zadní jsou taky v pohodě ;)

Odesláno

přesně jak píše Andreww podběh sundnáš bez prahu, no já to natíral alkytonem,ale u mě to bylo jen takový hraní , aby to vypadalo, jedno projetí kaluží a podběh byl zas černej:D....jsem se tenkrát asi hodně nudil:D

Odesláno

tak to je stejný jak já a natírání brzdičů :D ....

Odesláno

opravdu humusní počasí ! :grr:grr ..takže dneska jen malinkatý update - nahradil jsem původní nažloutle svítící celoskleněnky W5W v kufru, interiérovém stropním osvětlení a parkovačkách žárovkami OSRAM Cool Blue .. přikládám porovnání vlevo původní obyč vpravo už Cool Blue (1ks v A.K. = 33,- po slevě). Mám koupené ještě Cool Blue H1 do mlhovek a časem chci vyměnit i H4 a H7 v hlavních světlech ale to podle financí :cool:

post-28514-14109616658485_thumb.jpg

Odesláno

Ty mas v prednich svetlech H4 a H7? To snad ne. ;) Jinak CBcka pouzivam v parkovackach vsech aut co mame a spokojenost maximalni, sviti to mnohem lip nez serie. :)

Odesláno
Ty mas v prednich svetlech H4 a H7? To snad ne. ;) Jinak CBcka pouzivam v parkovackach vsech aut co mame a spokojenost maximalni, sviti to mnohem lip nez serie. :)

no myslim ze podle SB jo :myslim .. teda potkavacky jsou 100% H7 dalkovky nevim ale mel jsem dojem ze bud taky H7 nebo prave H4 .. no na to bych samozrejme jeste mrknul poradne ;)

Odesláno

Jj, novej model s cirou je pouze 2xH7, tzn. jednovlaknove zarovky. Neciry novy model se delal s 1xH4 (dvouvlakno) nebo taky 2xH7. Je videt ze ti jeste zarovky nepraskly, jinak bys urcite vedel. :D

Odesláno

Dalky ještě ne no :D .... ale potkavaci už asi 3x .... o parkovacích nemluvě ...

Mizlerek : díky díky :mad: ..až bude lepší počasí hodím dozadu ty podložky 10mm už tady čekají spolu s delšími šrouby ... dám pak foto

[upravil dne 14/4/11 07:21 Stibto]

Odesláno

Stibto: Nemáš náhodou nějakou fotku těch podložek? Zajímá mě, jestli se dá na 10mm podložce udělat středící kroužek a jestli tam je. Dík

Odesláno
Stibto: Nemáš náhodou nějakou fotku těch podložek? Zajímá mě, jestli se dá na 10mm podložce udělat středící kroužek a jestli tam je. Dík

Ondro fotku klidne nahodim ale stredici krouzek na 5mm a 10mm podlozky Reviloshop nedela

Odesláno

To jsem si právě myslel. Tím pádem už fotku nepotřebuju ;) Přemýšlím nad podložkama dozadu, ale nevím, jestli je dát bez střed. kroužků :myslim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...