Frozz Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 malý update : dnes auto dostalo dárek - nové bezramínkové stěrače foto bude hned jak to půjde,dával jsem je tam už téměř za tmy .. tímto oficiálně přejmenovávám svůj thread na \"98% origo P 306 - Stibto\" jelikož už tam jsou ty potahy a teď i jiné stěrače hehe taky jsem asi předevčírem koupil nový flat stěrače, ale nekupoval jsem nějaký supr čupr BOSH za 950Kč (by mi je akorát ukradli), ale AERO za 2x150Kč, tak uvidím, každopádně teď, když je zima, je tam ještě dávat nebudu, zbytečně, počkám si až na jaro . Jaký máš ty?
MilanF1 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Já mám nějaké alá aukro 2x100 Kč . Slouží tři roky, nicméně za stejnou cenu mám doma nové, čekají až tamty budou stírat opravdu na prd.
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Já bral tyhle http://autodoplnky.mastershop.cz/sterac-blario-flat-550-mm-22-1ks/ - 1x550mm, 1x510mm .. no posuďte sami, jak vypadají na autě Btw bylo k tomu asi 6 adaptérů docela mi trvalo přijít na to který tam mám dát
Frozz Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Já bral tyhle http://autodoplnky.mastershop.cz/sterac-blario-flat-550-mm-22-1ks/ - 1x550mm, 1x510mm .. no posuďte sami, jak vypadají na autě Btw bylo k tomu asi 6 adaptérů docela mi trvalo přijít na to který tam mám dát Vypadaj moc pěkně, celkově ty FLAT vypadají daleko lépe než obyč ramínkové . Já mám tyhle: 650x400: http://www.autodoplnky-shop.cz/sterac-aero-400-mm-16-1ks/ Mám tam taky asi 5 adaptérů, z těch mi jde hlava kolem
Andreww Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Já jsem koupil na Aukru sadu Flat určenou přímo na 306. Uchycení sedí přesně a stírají krásně
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Jj ty jsou dost podobny tem mejm .. No jako s tema adapterama jsem si fakt vystacil na dobrejch nekolik minut .... uff
Guest StibTo Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Musím se pochlubit - zas nejsem taková lama jak jsem myslel - dneska jsem konečně realizoval výměnu komplet oplastování středového panelu od vršku (výdechy topení) až úplně dolu Zabralo mi to hodinu a půl jelikož jsem na to šel hodně opatrně ale JE HOTOVO a interiér zase vypadá k světu Ještě sfouknout výměnu poškozeného zámku přihrádky spolujezdce a je to Foto snad časem taky bude ..
MilanF1 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Tak ještě ten zámek, možná by to vyřešil kousek plastu a vteřinové lepidlo ...
Guest StibTo Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Tak ještě ten zámek, možná by to vyřešil kousek plastu a vteřinové lepidlo ... Díky No protikus zámku nakonec přijde vyměnit celej řekli mi v Peugeotu že se dá objednat jen tenhle kus asi za 170,- Ale netroufnu si na to sám tak si to tam nechám dát od nich,což výslednou cenu samozřejmě navýší ale nebudu s tim muset aspoň nijak šaškovat. Tím co jsem si spravil dnes jsem minimálně několik set ušetřil mám ze sebe dobrej pocit Dokonce jsem si i úspěšně vyměnil žárovičky podsvětlení hodin a ukazatele teploty
MilanF1 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Já jsem dneska dělal čep na rameni, dávat prachy servisu se mi nechtělo. Jenom byl trochu problém s šestnáctou klíčem, ale vyměněno, bohužel to pořád ťuká ...
MilanF1 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Andreww: řeším to v servisu - je to tam včetně videa (zvuku). Tyčka a všechno na rameni vyměněno, i horní uložení tlumiče.
Guest StibTo Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Milane to je divne .... vzdyt to uz jsi snad proveril skoro vsechno .. Je fakt ze kdyz jsem v tom Tvym jel docela me ty zvuky otravovaly, chapu, ze uz bys to chtel mit z krku no
MilanF1 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Když si pustím rádio, tak to není slyšet, ale problém to neřeší. Stálo mně to už asi 2500 Kč a problém nevyřešen. Ale včera ten čep byl výživnej ... protáčeli se šrouby a měly kulatou hlavu, přidržet to šlo jenom velkým torxem a moje ultra obyč sada to nevydržela. Tak musela přijít na řadu flexu a uřezat je. Naštěstí godzila poslal poslal nové šrouby k čepu
Guest StibTo Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Kua to jsi mi pripomnel .... ja jsem porad neporesil to vrzani vzadu Ale jestli to jsou \"jen\" ty pakny v brzdovym bubnu tak by to nemuselo bejt tak drahy ... pravda je,ze to obcas vydava zvuky uz i pri jizde .... Cert vi co s tim zas je .... Heh
MilanF1 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Mně to prdí stejně, když nemám ručku až nahoře - poposkakuje to. U tebe bych to viděl na zaseklý lanovod ručky.
Guest StibTo Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Právě jsem se vrátil ze servisu - přihrádka u spolujezdce má vyměněný zámek, stálo to 365,- .. takže teď už jen časem pořešit rádio a je to jak předtím
Guest StibTo Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Dneska jsem měl čas tak jsem (konečně) namontoval loketní opěrku co mám doma už bůhví jak dlouho .. Trošku jsem se s tím upravoval a dělal to navíckrát ale s výsledkem jsem spokojen
Recommended Posts