Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Resim jiz nejakou dobu problem s hlukem obtekajiciho vzduchu pres deflektor u spolujezdce pri rychlostech od cca 80kmh vyse ... mate nekdo s deflektory podobnou zkusenost ? Podotykam ze ten hluk jde jen od spolujezdce, u ridice to zadny zvuk nevydava (a deflektory byly samozrejme montovany soucasne a jsou stejne)

Odesláno

tobě jsem radil o plíškách u ofuků? Pokud jo, nebude problém v nich, že by to bylo volnější ... :myslim

Odesláno

Milan : jojo mrkni se někde to tady je ;) (cca z listopadu..) No vtip je v tom že u řidiče jsem vymezovací plíšky dávat nemusel okno se otevírá/zavírá prakticky od začátku dá se říct bez problémů. Horší to bylo u spolujezdce takže tam jsou asi 4 \"účka\" ručně dělané doma ... Tak že by ten ofuk díky tomu byl \"vystrčenější\" ? ... :myslim

Odesláno

Když auto stojí, tak by se ten ofuk neměl hýba, prostě s tím zakymácej. Samozřejmě ve větru to může plandat. Neměl by se vůbec pohnout. Mně třeba na P309 (bez plíšků) se mi stávalo, že u řidiče to bylo OK, jenom u spolujezdce to nešlo dovírat pořádně a po x km se mi pootvíralo okno (nebyly v elektrice).

Odesláno

Jo to je taky husty - jsem byl vcera po asi 2 mesicich v mycce (uz jsem to auto mel problem na parkovisti poznat :D ) a nateklo mi u spolujezdce oknem dovnitr - nebylo dovreny :D .. heh ..

Ty hele to neni ze by se hybal, no ten zvuk bys musel slyset, je to jak meluzina .. Pravda je,ze na komfortu jizdy me to neomezuje, mivam hudbu dosti nahlas :roker

Odesláno
Jo to je taky husty - jsem byl vcera po asi 2 mesicich v mycce (uz jsem to auto mel problem na parkovisti poznat :D ) a nateklo mi u spolujezdce oknem dovnitr - nebylo dovreny :D .. heh ..

Ty hele to neni ze by se hybal, no ten zvuk bys musel slyset, je to jak meluzina .. Pravda je,ze na komfortu jizdy me to neomezuje, mivam hudbu dosti nahlas :roker

jezdíš do myčky jo? no fuj, ničíš si lak :). Nejlepší pěkně ručně, kbelíček a už to pění :D

Odesláno

Frozz : clovece mit novy auto nebo novej lak nejezdil bych ... a i tak pres leto kdyz je teplo myju casto sam a s kbelickem .. ;)

Odesláno

Já jsem tedy s P306 ještě v myčce nebyl :D, ale pokud máš metlu, tak kartáče neublíží. Navíc nyní v zimě program se sušením, tak nevidím problém, možná lépe než doma s kýblem.

ale k tématu: zvuk jak meluzína, nebude to tím nedovřeným oknem? Případně to může být mezera mezi ofurkem a oknem, nejspíše u B sloupku, kde se vítr bude dost opírat o hranu :myslim (fyzik nejsem) :D

Odesláno

Nemám metlu .. ale tak ten lak už má něco za sebou a bylo to X let mytá po myčkách nejrůznějších kvalit (než jsem to koupil) takže tím že teď nebudu do myček jezdit už asi moc nezachráním ...

No s tím ofukem máš asi recht, no, možná to nějak zkusím nasimulovat doma .. kua ale jak ... fénem ? ... hm .. ten dělá dost hluk. Grrrr :grr

Odesláno

Co chceš dosimulovat? Nevím přesně kde je problém. nedovřeš tedy okno? Poté možná upravit ty plíšky nebo ho zabrousit (zúžit). :myslim

Odesláno

..s novými potahy (díky, Ježíšku)

[upravil dne 7/1/11 13:16 Stibto]

post-28514-14109614490033_thumb.jpg

Odesláno
Co chceš dosimulovat? Nevím přesně kde je problém. nedovřeš tedy okno? Poté možná upravit ty plíšky nebo ho zabrousit (zúžit). :myslim

Nevim uz co jsem tim myslel ... no ale tak mozna bych mohl casem zkusit ty plisky dostat z toho pryc a uvidel bych zda uz je ta guma v tech kritickych mistech dostatecne roztazena a zda okno pujde dovrit ..

Odesláno

Tak dnes jsem hned ráno dojel na emise a pak hned STK, obojí auto úspěšně prošlo, zase na 2 roky klid :super

[upravil dne 10/1/11 09:17 Stibto]

Odesláno

Díky :) Chtěl jsem sem nahrát vyfocený protokol o STK ale nějak mi to nejde .. no to je fuk. Prostě v podstatě jediné na co mě upozornili bylo že časem bude třeba vyměnit silentbloky přední nápravy no ... Ale na protokolu to mám v lehkých závadách a jinak vysvědčení jest \"Auto je způsobilé dalšího provozu\" ..Juchůůůůů :D:mad:

Odesláno

Silentbloky mám měněné, i tyčky stabilizátoru, tam bych problém mít neměl. Všechno mám v cajku, takže se nebojím. I nové lanovody ručky :) Taky bych měl být způsobilý :)

Odesláno

Hele a na kolik Tě vyšla ta výměna ? (teda bez lanovodů ty asi nepotřebuju řešit :) )

Odesláno

Samotné díly moc nestály, ale dělal jsem to na dvě etapy, takže přesné ceny nevím. Nejspíše budeš mít vymlácení zadní silentbloky, ty jsem měl na kaši. Přední asi byly ještě originál a na oko vypadaly dobře, ale vůbec se jim nechtělo ven, byly přirezlé. Raději jsem dal ale nové. Moc jsem do toho investovat nechtěl, tak jsem v AK koupil Starline. Takže koukni do jejich katalogu a odečti asi 26% :). Jenom dodám, že přední jsou na každé straně dva. Jo vlastně na jedné straně mám SWAG, protože jsem blbec koupil jeden přední silentblok (namísto dvou), servisák je tam náhodou měl koupený na svoji 306ku :D

Výměna zadního silentbloku je i v sekci Udělám si sám. Já s tím jel k mému \"servisákovi\" a na zdviži se to dělalo lépe.

Já lana musel měnit, protože jedna strana nebrzdila a druhá tak napůl. A když jsme je vyndaly ... no ty vypadaly :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...