Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

@radim.1008  To je to Dily Na Peugeoty, ne ? :)   Jak pisu vyse - na primy dotaz pres formular doslo info ze maji prevodovku ale z 1,1 ne z 1,4 a ja mam fakt dojem ze 1,1 se uz od faceliftu nedelala, no muzu s nimi zkusit zkontrolovat OEM cislo.

Odesláno (upraveno)

Tak se nám 306 po měsíci vrátila od servisáka .... Nejdřív se čekalo než seženeme převodovku, pak než se vymění, pak ještě na 2 excentrické šrouby ložiska poloosy na pravé straně .... Auto bylo strašlivě zadělaný, musel jsem hned ráno alespoň na wapku dostat z toho to nejhorší. Bohužel tím "sranda" nekončí, pořád blbnou otáčky po zahřátí motoru, s tím spojená ztráta výkonu, jízda jakoby na 3 válce, prdění do výfuku. Servisák to pozoroval při cca 40km projetí auta po výměně převodovky také, prý jestli není rozsypaný katalyzátor ? No každopádně to chce diagnostiku, metoda "pokus - omyl" nás za těch pár měsíců již omrzela (i finančně). To mi připomíná @Ferry mám pořád ten Tvůj kablík, zatím není jisté, zda půjde do auta, tak kdybys to potřeboval zpět přivezu Ti to.

20180521_190101.thumb.jpg.9d0dc66ee6372ee4bad7d6b8d0a12328.jpg

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

v poho, me minuly tyden konecne dorazil vetracek do notase, takze uz jen vymenit a budu mit diag k dispozici, zkusim do konce tydne a dam vedet

Odesláno

Paráda na dnešek jsem teda domluven s ChouLu ale je tam vícero "pokud" :D - pokud dorazí a pokud bude mít dia sebou, hehe

Odesláno (upraveno)

Tak je dobojováno :( 

Došla trpělivost, auto půjde z domu. Před asi 3 týdny u nás byl Ferry, auto úspěšně připojil na diagnostiku, nicméně co přesně způsobuje kolísání otáček jsme s jistotou nezjistili. Ještě byla teoretická možnost přehodit stylem pokus-omyl díly například katalyzátor z nějaké bouračky, nicméně to jsou zase další investice, čas a nervy. A @Mrkvička uz vyhlíží novější povoz, možná se poštěstí a zůstane alespoň ona u PSA, když já ne. Bylo by čím jezdit na srazy.

Momentálně řešíme, co s 306, ideální bude zbavit se toho tak, jak to je. Snad se najde někdo, komu bude stát za to auto si opravit, pak jistě službu ještě udělá. Kdybyste o někom věděli, dejte vědět. Předběžně jsem domluven s Devilsem, že se na to podívá.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Bohužel.. Je to starý auto, už na to má nárok, ale tohle se už prostě táhlo a vlastně někdy od konce března co se ozvala ta převodovka ještě navíc Markéta s autem prakticky nejela... Jen to stojí doma :/

• O 2 týdny později...
Odesláno

No byl to fakt fofr, pak jsem se z toho chvíli vzpamatovával a musel jsem si otevřít flašku  ... 

• Béďa locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...