Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Ověřeno, je to OK? Pokud se nepletu s tátou jste navařovali nějaký úchyt, ne? Není to ten v přední části koncáku? Ale on není moc potřeba, pokud to dobře stáhneš sponkou ... pokud si nepohraješ, pak jsou díly prohnuté ... kdyžtak si poradíme, ale svářečku brát s sebou nebudu - nebo ji mám hodit do auta? :D

Odesláno

jj navařovali jsme dodatečné uchycení přišlo mi že se to tehdy dost prověšovalo ... no asi jí neber stejně tady nemám žádnej pořádneju drát na to

Odesláno

Drát? elektrody mám a z toho starého můžeme uríznout ten úchyt. Možná bych nějaký roxor doma našel, který by tam šel přivařit ...

Odesláno

jj naheftovali jsme tam drát ... je i vidět, že je slabší, než ty originální 2 úchyty ... ale máš pravdu, že pokud se správně utáhne spona mezi středem a koncákem nemá se to proč a kam prověšovat

Odesláno

Ano, musí se to správně stáhnout - osobní zkušenost z nedávné doby na 306 i 106. Prostě výfuky dát přesně proti sobě a sponka to udrží. ;)

Odesláno

mno a to se právě asi tehdy pánům se SPEI servisu příliš nepovedlo a tak se tlumič prověšoval tak dlouho až vznikla i netěsnost a rachtalo to ...

Odesláno

Ve Spei by výfuky měli umět. Když tam origo držák není, pak by to mělo normálně držet. uvidíme zítra ... jest-li si ráno vzpomenu, hodím do auta i svářečku a elektrody. Flexu na ten držák máš, ne?

Odesláno

MilanF1 : Flexu mám

Charlie 1 : Nejdřív se mi ozval Moby89, s ním počítám, pak MilanF1, Pe.Tr, Print ... Proto jsem napsal do názvu vlákna že to bude spíš pokec. Na výměnu by stačili dva - jeden makat pod autem druhej podávat vercajk atd

[upravil dne 5/4/14 09:32 od StibTo]

Odesláno

Tak střed a konec výfuku je na autě .... Tímto děkuji Moby89 a MilanF1 za výbornou pomoc a Print za to, že se stavil na pokec :super

Z důvodu nedostatku času toho teď víc nenapíši a fotky také budou později.

Odesláno

Tak nějaké fotky ze včera :) Celá operace se poněkud zkomplikovala po demontáži původního středního dílu a zjištění, že nově zakoupený není na hatch ale na sedan/kombi :nevim

Takže přišla na řadu improvizace...

2luci9f.jpg

1j1zye.jpg

ivyh4z.jpg

65omq1.jpg

wquf60.jpg

15gw17a.jpg

2u963cx.jpg

2hiavb4.jpg

Guest servisman
Odesláno

Pěkný nájezdy ;) hlavně že se práce zadařila.

Odesláno

Nájezdy zapůjčil MilanF1 a pomohly hodně, pouze \"na kozách\" by se pod autem pohybovalo dost nepohodlně.

Guest servisman
Odesláno

Však se mne líbí :) nemusí býti vždy ze železa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...