FiFa_cze Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Kdyby tam nebyla ta hladce vyřezaná šelma, tak bych ti řekl nech to tam, protože to vypadá zajímavě, ale takhle by to chtělo trošku vyhladit
Tom_206 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Promiň ale ta nálepka vypadá hrozně ... Chtělo by to jinej font ...
Guest StibTo Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 No v poho, měl jsem tady ještě náhradní lvy tak jsem to vyříznul z toho ale holt to \"není vončo\" to mi bylo jasný od určitý chvíle ..
Ivkopivko12tka Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Nechcem ti sem pchat neco, co sem nepatrí, ale keby si chcel videt výsledný efekt : Aj keby, rozmysli si to, já rozmýšlám, že pújdú dole, ale nejsem na 100% presvedčený. Na kocúrovi neni dokopy nic, ani vzadu nápis peugeot, ani 306, ani s16 alebo GTi ... co myslíš? http://postimage.org/image/k68ys0tpb/
Guest StibTo Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 ted si nejsem presne jist proc jsi mi to sem dal snizeni ? kola ?
Ivkopivko12tka Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 myslím teho levíka na blatníku pri smerovke Pochopil sem to tak, že jak poradil Pe.Tr, že dej tam lvy, tak že namísto nápisu tam pújdú také levíky, alebo sú ešte nejaké iné levy ?
Guest StibTo Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ee - Pe.Tr měl asi na mysli velké polepy lvů co on má na jeho 3dvířku a já od něj mám ty samé tak cca rok a čtvrt doma v garáži .. Tím, že mám 5dv a dával jsem loni společně s MilanF1 menší (80cm?) lvy na obě přední dveře jsem pro ty větší od Pe.Tra dlouho neměl využití. Prodávat se mi to nechtělo, když to byl dar - a tak mě teď napadlo použít to a vyříznout z toho svůj místní nick. Ještě na tom ale zapracuju, první pokus nevyšel úplně dle představ navzdory snaze Zítra si to v práci nakreslím ve Wordu (WordArt) obtáhnu to a pokusím se to čistě vystřihnout, ať to k něčemu aspoň vypadá
Ivkopivko12tka Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 jasne, už rozumím, tak budu držat palce a podel sa s výsledkem
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Tak dnešek se opravdu povedl. Při odjezdu z parkoviště na mě vybafl kokot co jel skoro uprostřed ulice tak jsem instinktivně uhnul doprava víc na svojí stranu a zde je výsledek ..... Samozřejmě jsem za ním nejel, když jsem zjistil, co přesně jsem si přivodil byl už dávno v trapu. A i tak - co bych mu asi tak řekl ... :blicismajlik:ticho Disk vem čert, stejně půjdou asi příští rok z domu, ale pneu je téměř skrz - na železné výztuhy - soudě dle kusu gumy co se z toho vytrhl takže ráno sjedu do pneuservisu ať mi na to kouknou a \"ocení\" případné zazáplatování.
kopr Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 docela bych se bal na tom jet kup radši novou vim že je to dražší ale i bezpečnejší řešení
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Fakt nehrozí hele .... Do auta se toho od nakyho cervna narvalo fakt vic nez dost a ne ze bych si uplne mohl ted dovolit jeste jen tak z pleziru vyhodit skoro patnact kil ....
kopr Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Však jasný ale ber v uvahu zdraví své a okolí to nestojí 1500 viš co dokaže bouchlá guma i v relativne mali rychlosti cca 70 což bezne jezdíš
Gabriel 307 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 myslím že to řekne i ten maník v pneuservisu taky bych ji asi koupil
Charlie 1 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 pro tyhle případy je dobrý pojištění nových gum,který některý eshopy nabízejí,to by ji vyměnili,tohle jedině provařit zaplatou za tepla,cenacca 500-1000Kč,normální záplata na boku by to neudržela... měl si jet rovně ten kokot by uhnul...
Gabriel 307 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 pokud to půjde opravit tak pak to hoď na zadní nápravu
pipistrel Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 toto by som nedaval opravovat. na to sa mam moc rad aby som jazdil na takej gume. nie nie
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Charlie no to si taky rikam ale kdyby neuhnul mam pomackany ci poskrabany bok a to by myslim bylo drazsi a bolelo by me to vic. Tak kdyz pneuservis dokaze opravit plny pruraz a dva roky jsem na te gume mohl jezdit jak to ze tohle opravit nejde ? A o pojisteni novych gum jsem neslysel jinak bych o tom premyslel
Recommended Posts