Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby tam nebyla ta hladce vyřezaná šelma, tak bych ti řekl nech to tam, protože to vypadá zajímavě, ale takhle by to chtělo trošku vyhladit :)

Odesláno

No v poho, měl jsem tady ještě náhradní lvy tak jsem to vyříznul z toho ale holt to \"není vončo\" to mi bylo jasný od určitý chvíle .. :)

Odesláno

ted si nejsem presne jist proc jsi mi to sem dal :) snizeni ? kola ? :)

Odesláno

Ee - Pe.Tr měl asi na mysli velké polepy lvů co on má na jeho 3dvířku a já od něj mám ty samé tak cca rok a čtvrt doma v garáži .. Tím, že mám 5dv a dával jsem loni společně s MilanF1 menší (80cm?) lvy na obě přední dveře jsem pro ty větší od Pe.Tra dlouho neměl využití.

Prodávat se mi to nechtělo, když to byl dar - a tak mě teď napadlo použít to a vyříznout z toho svůj místní nick. Ještě na tom ale zapracuju, první pokus nevyšel úplně dle představ navzdory snaze :)

Zítra si to v práci nakreslím ve Wordu (WordArt) obtáhnu to a pokusím se to čistě vystřihnout, ať to k něčemu aspoň vypadá :papa

Odesláno

Tak dnešek se opravdu povedl. Při odjezdu z parkoviště na mě vybafl kokot co jel skoro uprostřed ulice tak jsem instinktivně uhnul doprava víc na svojí stranu a zde je výsledek ..... Samozřejmě jsem za ním nejel, když jsem zjistil, co přesně jsem si přivodil byl už dávno v trapu. A i tak - co bych mu asi tak řekl ... :bacha:blicismajlik:ticho

Disk vem čert, stejně půjdou asi příští rok z domu, ale pneu je téměř skrz - na železné výztuhy - soudě dle kusu gumy co se z toho vytrhl takže ráno sjedu do pneuservisu ať mi na to kouknou a \"ocení\" případné zazáplatování.

i1fpsx.jpg

Odesláno

Fakt nehrozí hele .... Do auta se toho od nakyho cervna narvalo fakt vic nez dost a ne ze bych si uplne mohl ted dovolit jeste jen tak z pleziru vyhodit skoro patnact kil .... :roll

Odesláno

Však jasný ale ber v uvahu zdraví své a okolí to nestojí 1500 viš co dokaže bouchlá guma i v relativne mali rychlosti cca 70 což bezne jezdíš :)

Odesláno

pro tyhle případy je dobrý pojištění nových gum,který některý eshopy nabízejí,to by ji vyměnili,tohle jedině provařit zaplatou za tepla,cenacca 500-1000Kč,normální záplata na boku by to neudržela...:papa měl si jet rovně ten kokot by uhnul...

Odesláno

Charlie no to si taky rikam ale kdyby neuhnul mam pomackany ci poskrabany bok a to by myslim bylo drazsi a bolelo by me to vic.

Tak kdyz pneuservis dokaze opravit plny pruraz a dva roky jsem na te gume mohl jezdit jak to ze tohle opravit nejde ?

A o pojisteni novych gum jsem neslysel jinak bych o tom premyslel :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...