Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Momentka ze včera z pneuservisu Šafránek ..

33zdxfo.jpg

A zde už výsledek

25hk66f.jpg

[upravil dne 14/10/12 11:44 od Stibto]

Odesláno

Je to tak akorát, příští sobotu mám jet ke Scratchovým ... co když už bude namrzlo nebo nasněžíno :)

Odesláno

já vím co to jsou protektory :) naštěstí pro mě něco takového na autě nemám :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Posledni dobou se nic moc noveho po servisni strance nedeje :) Nicmene trosku experimentuju s kombinovanym tankovanim N95 / E85 viz zdejsi vlakno v sekci Alternativni paliva :)

A take me v dohledne dobe ceka druha letosni vymena oleje po 15tkm a do ledna STK a emise.

Odesláno

Ja to vlakno uz delsi dobu sleduju takze bych rekl ze mam trosku predstavu o tech \"pro\" a \"proti\". Napriklad dnes se kdyz to shrnu resilo jaky vliv muze mit \"hazard\" s pridavanim E85 do N95 bez upravy motoru na auta dle jejich zachovalosti ...

Edit: Respektive samozrejme zachovalosti motoru a palivoveho systemu :)

[upravil dne 31/10/12 16:28 od StibTo]

Odesláno

Tak o víkendu byly při stavu tachometru 207.700km měněny tyto věci :

Čidlo teploty chladicí kapaliny (EPS)

Olej (Total Quartz 7000 10W40)

Olejový filtr (bohužel Starline, v AK koupený MANN+HUMMEL nepasoval,reklamováno)

Palivový filtr (MANN+HUMMEL)

Chladicí kapalina (do -37°C)

Dík patří Neonovi za olej a MilanoviF1 za servisní prostor & výpomoc :)

Edit: Pro případné dotazy - vzduchový filtr se u mě nemění, je tam bavlněný K&N už druhou sezonu takže jen občas vyndám,očistím a znovu naimpregnuju :)

[upravil dne 4/11/12 18:07 od StibTo]

Odesláno

Ouplně v poho zkus to taky ;) Jen jsem teď jak bylo někde doporučeno raději vyměnil palivovej filtr, snad kdyby E85 vypláchl nějaký sra*ky z nádrže nicméně to bylo jen tak \"pro sichr\".

Shrnu-li dosavadní poznatky (podotýkám podložené zatím jen jednou plnou nádrží s N95+E85) nezměnilo se prakticky nic. Spotřeba v normálu, výkon též. Motor je krapet tišší alespoň se mi to zdá no a hlavní změna je že tankuju litr PHM za 32,80,-Kč :D

Odesláno

Jo a tohle je jen taková blbůstka, ani nevím, zda to tam nechám, je to přecejen hodně neučesané, chtělo by to udělat znovu a pořádně :

400x300http://i50.tinypic.com/3450zkp.jpg[/img]

[upravil dne 4/11/12 18:14 od StibTo]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...