Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Myslím, že návleky na leštičce to zachytily ;) ty nejhorší místa jsem dělal samozřejmě nakonec. Obavu jsem ani neměl, žádný písek na autě nebyl. Hlavně se mi nelíbil ten lak :roker

PS: bylo to děláno jemným, chlupatým návlekem ...

[upravil dne 17/9/12 07:14 od MilanF1]

Odesláno

Ja to skouknu ale myslim, ze k zadnemu poskrabani nedoslo :)

A priste se to proste nejdriv lehce oplachne a bude to :)

Odesláno

Ták a dneska jsem byl v Prerove zase a tentokrat prisly na radu cepy rizeni. Ty nas svine ale pekne potrapily .... Hlavne to nebylo od vyroby meneno takze ridicova strana hodina prace. Spolujezdcova sla kupodivu lepe. Fotky tentokrat nee nebyl cas :)

A jako bonus (ve skutecnosti jsme tim zacli) jsme poresili podivne a otravne piskani od zadni napravy co se porad zhorsovalo - ukazalo se nakonec ze slo o povolene uchyty lanovodu rucky a kabliku ABS :roll

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, ze na aute byla v cervenci menena zadni naprava a ted v zari predni cepy ramen a cepy rizeni chtel jsem se objednat pred zimou (a novymi zimnimi pneu) na geometrii obou naprav.

Prave jsem ale dotelefonoval s firmou Kopecky&Partners ktera je partnerem Peugeot Clubu a bylo mi receno ze cena za geometrii naprav je 1.250,-Kč / náprava bez DPH :bacha

Takze se na geo asi vykaslu i kdyz by to bylo potreba. Za 3.000,- teda fakt ne ....

Odesláno
To se vyplati,jeste ze mam laser geo za 1000 cely auto.

Znamej ? .... :myslim

Odesláno

Huraa tak pojedu na geo ke Kolinu :) Diky ozzy1 :papa

Odesláno

Nj Praha je zasrane draha :aut

Btw za 300,- OBE napravy ?..

Odesláno

Co taky dneska lidi nemaj pres znamy ze jo ...

Odesláno

Takze diky ozzymu1 pojedu na geo ke Kolinu :) Uz jsem se domluvil na prespristi tyden, hned potom pojedu do Kellyny koupim zimni gumy a hura do pneuservisu nechat to nandat a vyvazit :)

Co nevidet nas s Pugem ceka STK a emise, takze to pomaloucku polehoucku davam do richtiku :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...