Andreww Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 No jo, máte to hezké S tou lambdou Ti neporadím, protože ji tam nemám U mě je totiž kousek níž. Jak jsem tam tak dlouho nebyl, tak jsem na to úplně zapomněl
Pe.Tr Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 pěkný kluci ,ale na 5 dveřáku by se mě to líbilo více na zadních dveřích viz 407 siluette ale jinak chvalim
Guest StibTo Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 no chteli jsme to puvodne dat vic dozadu ale u 5dv vadi klika dveri a zamek takze jsme se rozhodli dat to pouze na predni dvere
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 ...tak mi dosel mail od Koop ze vyse poskynuteho pojistneho plneni na opravu te Ochcavky co jsem nedavno tuknul do dveri ridice a promackl je byla pres 17 klacku ... uff no jeste ze me to nestalo ani fenik
ferrari Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 A tak no, ruku na srdce, taká Octa II 2,0 Tdi 103 kW je vcelku pekný zurvalec s maličkou spotrebou, no...ale je to chladný nemec, tojo...
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 to my radeji horkokrevneho francouze co ... (teda nebo spis francouzku aby to ted nekdo nepochopil blbe )
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 tak malý update .. dorazila mi poslední samolepka, nechci to nějak přehánět, takže výhledově nic dalšího nebude
Stuchy Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 pěkný jenom se mi zdá že je to trošku křivě
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 taky se mi to zdá no .. ale tak nic není dokonalé
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 \"Drobné nedostatky jsou znakem ruční práce,\" Zdeněk Pohlreich.
ferrari Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 to my radeji horkokrevneho francouze co ... (teda nebo spis francouzku aby to ted nekdo nepochopil blbe ) No, horšie je, že moja francúzka teda nei je ani náhodou horkokrvná...je pôvabná, to áno, zachovalá, ale zas nie je nejak agilná, no :-)
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 a ještě jedna novinka ...radost z úspěšného odpoledne mi zkazilo jen to když jsem chtěl udělat i foto s rozsvícenými světly a zjistil že mi ani jedna mlha nesvítí :blicismajlik [upravil dne 7/7/11 20:01 Stibto]
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Nesvítí :D:D Takže nárazník zase dolů? :D:D PS: To byla ta cool blue? Tak šup, šup zítra do AK
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Nesvítí :D:D Takže nárazník zase dolů? :D:D PS: To byla ta cool blue? Tak šup, šup zítra do AK nevím no .. to spíš proměřím zkoušečkou ty kablíky .. je to divný .. žárovky vypadaj právě v pohodě
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Aha, zkoukni to ... pokud budeš dávat dolů nárazník, pak můžeš \"vadnou\" žárovku zkusit na druhé straně. Já když měnil žárovky (v poloze ležícího muže s vykloubenou hlavou), tak mi jedna praskla, ani nevím jak ... Tak snad jenom nějaký káblík ...
Recommended Posts