Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

No jo, máte to hezké ;) S tou lambdou Ti neporadím, protože ji tam nemám :( U mě je totiž kousek níž. Jak jsem tam tak dlouho nebyl, tak jsem na to úplně zapomněl :D

Odesláno

no chteli jsme to puvodne dat vic dozadu ale u 5dv vadi klika dveri a zamek takze jsme se rozhodli dat to pouze na predni dvere :)

Odesláno

...tak mi dosel mail od Koop ze vyse poskynuteho pojistneho plneni na opravu te Ochcavky co jsem nedavno tuknul do dveri ridice a promackl je byla pres 17 klacku ... uff no jeste ze me to nestalo ani fenik :roll:)

Odesláno

to my radeji horkokrevneho francouze co :) ... (teda nebo spis francouzku aby to ted nekdo nepochopil blbe :) )

Odesláno

tak malý update :) .. dorazila mi poslední samolepka, nechci to nějak přehánět, takže výhledově nic dalšího nebude

post-28514-14109618500392_thumb.jpg

Odesláno

taky se mi to zdá no :D .. ale tak nic není dokonalé :)

Odesláno
to my radeji horkokrevneho francouze co :) ... (teda nebo spis francouzku aby to ted nekdo nepochopil blbe :) )

No, horšie je, že moja francúzka teda nei je ani náhodou horkokrvná...je pôvabná, to áno, zachovalá, ale zas nie je nejak agilná, no :-)

Odesláno

a ještě jedna novinka :aut ...radost z úspěšného odpoledne mi zkazilo jen to když jsem chtěl udělat i foto s rozsvícenými světly a zjistil že mi ani jedna mlha nesvítí :grr:blicismajlik

[upravil dne 7/7/11 20:01 Stibto]

post-28514-14109618504121_thumb.jpg

Odesláno
Nesvítí :D:D:D Takže nárazník zase dolů? :D:D:D

PS: To byla ta cool blue? Tak šup, šup zítra do AK ;)

nevím no .. to spíš proměřím zkoušečkou ty kablíky .. je to divný .. žárovky vypadaj právě v pohodě :myslim

Odesláno

Aha, zkoukni to ... pokud budeš dávat dolů nárazník, pak můžeš \"vadnou\" žárovku zkusit na druhé straně.

Já když měnil žárovky (v poloze ležícího muže s vykloubenou hlavou), tak mi jedna praskla, ani nevím jak ... Tak snad jenom nějaký káblík ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...