delnasek Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Zdravím všechny, před týdnem jak sem jel z kopce vyřadil sem a zdechl mi motor. Zkoušel sem nastartovat ale nešlo to. Motor točil ale nechytlo to. Po odtažení do opravny a týdením bádání zjistili že mi praskly vahadla a nějakým zbusobem se mi potkali rozvody. Řemen a všechno ostatní bylo ok. Nevíme jak se to mohlo stát a ještě horší je na tom to, že před třemi roky se mi to taky stalo. Díky za odpověď Citovat
Peca24 Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 ja myslim ze je to zcela jesne motor se potkal (bud volny remen,zadrena kladka nebo neco)pak se to potkalo a v dusledku toho se polamaly nadzvihatka HDI je tak delane ze kdyz se potka tak praskne tohle a vse ostatni by melo zustat ok jako pisty ventily valce kazdopadne nevim jestli se tomu da verit radsi dat palici dolu a zkontrolovat to kazdopadne mas vydelane Citovat
delnasek Odesláno 9. září 2010 Autor Odesláno 9. září 2010 Mechanik řekl že nenašel žádnou příčinu proč se to potkalo. Možná snad sundat hlavu a proměřit těsnění ale to by se prodražilo o další 4 tisíce, kompletní cenu opravy teprve upřesní ale děsím se kolik to bude. Důrazně mi doporučil to co nejrychleji prodat:mad: tak stále rozmýšlím co budu dělat Citovat
P607Olda Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Protočená kladka na vačkové hřídeli? Zavolej do servisu, ať toto zkontrolují. Citovat
delnasek Odesláno 9. září 2010 Autor Odesláno 9. září 2010 Díky moc hned zítra se na to zeptám:) Citovat
delnasek Odesláno 12. září 2010 Autor Odesláno 12. září 2010 Další možnost, můžu vyměnit motor za jiný, cenově je to příznivé, protože by mi to dělal známý. Motor by stál 11000 rozvody a prace kolem celkem 17700. Ted bych dal jenom za rozvody vahadla zdvihadla olej plus práce kolem 15000. Ten motor má najeto 160000. Ten můj má 225000. Tak pořád uvažuju co mám dělat už fakt nevím jak se mám rozhodnout. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 tak se znovu podívej na ta čísla a máš to Citovat
delnasek Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 Už na to přišel. Zadřené ložisko na vodní pumpě. No sem si oddychnul, nový motor nedávám jenom rozvody vahadla a snad to bude OK!!!!!:) [upravil dne 21/9/10 od delnasek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.