wooody Odesláno 27. září 2010 Autor Odesláno 27. září 2010 tak mám další problém, inteligentní bratr nechal v tomhle krásně slunečném dni wifi switch venku :-( takže jaksi nefunguje :-( zítra jiný asi neseženu ale mám v autě klasickej router s wifi od asuse. myslíte že by šlo ho připojit do zixelu a v routeru nastavit nějakou ip adresu ze zixelu??? bude to fungovat??? nebo to musí bej switch?? Citovat
AnotherOne Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Čo to je presne za Zyxel a Asus? Wifi rúter má zvyčajne v sebe aj niekoľkoportový switch takže Asusom by sa mal dať Zyxel nahradiť úplne, pravdepodobne aj ten Zyxel je rúter so switchom. [upravil dne 28.9.2010 od AnotherOne] Citovat
Qcko Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 U nas teraz v kancli IT toto vyriesil tak, ze uz konecne nemusi byt zapnuty jeden PC nonstop, ale kazdy nezavisle tlaci cez jednu tlaciaren ... a vy vo firme nemate IT, aby ti to nastavil, to prenho nemoze byt problem:) Citovat
wooody Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 tohle mam doma a it nanijak je az ve valasskem mezirici, cca 400 km. zixel je adsl router, ten mame v chodbe a ten wifi switch sem mel v druhym pokoji na okne abych chidil wifi ve vedlejsim dome kde bydlim a wifi ze zixelu tam nechitim, jj zixel i ten asus maji vic portu pro pripojeni ale ja tam potrebuju vzduchem :-D jde mi o to ze kdyz dam ten asus na okno, do wanu pichnu normalni utp za zixelu, v asusu nastavim ip adresu, branu, atd. zixelu jestli to pojede nebo ne...... Citovat
Chepp Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 nema switch a router.... ale mas dva bezdratove routery.... tohle ti pomuze s dosahem anteny http://interlink.tsbohemia.cz/jirous-jpa-9p-0-5-wifi-panelova-antena-plastove-uchyceni-delka-kabelu-0-5m-2-4ghz-rp-sma-9dbi_d84736.html dkyz to pichens do wanu tak ano... ale klidne muzes vypnout dhcp zmenit radu a pouzit to jako obicejny switch.. zbytecne to dvakrat routuje... ale to neni zas tak dulezite. Citovat
wooody Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 takze to rad slysim, az dorazim dom tak to zkusim, smazu asuse a uvidime, jinak tu antenu mam v planu koupit, ale potrbuju to rozchodit dneska a tu o svatek nesezenu, sem odkazanej na gprs pripojeni a s tim se neda pracovat Citovat
wooody Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 tak mám tu další problém, zprovoznil sem asi po 3 letech počítač z půdy, asi 12 let starej malinko sem ho vylepšil dílama co sem sehnal po známejch atd...... je tam deska, nevim jaká a procesor se socketem A, vim dost starý, procesor je AMD Duron 1,3 GHz, je taktlej asi na 1.37 ramky už sem si sehnal, grafiku taky, ale dá se jenom tak vyměnit procesor??? známej má doma 2,6 taky na socket A..... nebude to dělat nějakou neplechu???? chlazený to je dost..... a jeden problém, když vložim cd do mechaniky tak mi to restartuje pc a nenabootuje dokud cd nevyndám a externí mechanika přes usb neni extra rychlá, nevíte co s tím?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Zjisti co je to za desku, pak se koukni na stranky vyrobce jaké podporuje procesory. Mužeš na zjištění použit program EVEREST. S tou mechanikou je to divný, zkus jinou [upravil dne 11/1/11 22:21 Radek Hurvajz] Citovat
wooody Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 a kde to je napsaný??? vidim na ní akorád via Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 No někde to bude. Jinak EVEREST - http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/ Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 jééé, tuhle desku jsem měl asi 5 let bez jedinýho problému, pak se z ní zakouřilo a od té doby mám jinej komp Zkus vyměnit kšandy od mechaniky, nebo mechaniku připojit do IDE1 a na IDE0 nechat jen kšandu s hadrama Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 http://www.cpu-upgrade.com/mb-DFI/AD77.html Citovat
wooody Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 ok dikes, musim se ho zeptat co je o zač, ale snad pujde Citovat
wooody Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 tak prej je to to AMD Athlon 2800+ AXDA2800DKV4D, nechá mi ho za 400 kč, co si o tom myslíte? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.