Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

moje it problémy :-D procesor + mechanika

Recommended Posts

Odesláno

ahojte lidi, řeším další problém, navím jestli je to možné s naší tiskárnou, ale chtěl bych aby uměla tisknout ze všech pc co jsou připojený v síti, třeba na wifi atd, sem téměř 100% připojen na notebooku, takže když potřebuju něco vytisknout tak musim vždycky odpojovat tiskárnu ze stolního pc a připojovat k sobě, v práci to máme že kdo je wifi dá tisk tak mu to automaticky vyjede..... jemi jasný že pc ke kterýmu je připojená tiskárna musí bejt zaplej, jedná so tiskárnu tuto

děkuji wooody

[upravil dne 11/1/11 22:13 wooody]

Odesláno

normalne vo windowse das ze tlaciarne, pravym na nu klik a tam das Zdielat tlaciaren ;)

Samozrejme ako pises, ten comp ku ktoremu je pripojena musi byt zapnuty.

Odesláno

nie nie...v notebooku (alebo inom compe), samozrejme musi byt na sieti, das tlacit dokument a pri volbe tlaciarne vyberies prave tu zdielanu sietovu ktoru si nastavil na tom compe ku ktoremu je pripojena ;)

Odesláno
Původně zaslal: shark734

alebo kupit wifi router s USB portom a do neho pripojit tlaciaren

to je pochopitelne, moznosti je vela, napriklad aj sietova tlaciaren....ale on sa pytal na konkretny pripad kedy je tlaciaren napojena ku compu a ten stale zapnuty....tak som to nechcel nejak rozpisovat dalej ;)

Odesláno

no prostě mi to pořád nejede, v notebooku ji mám, ale když ji zadám tak mi to hodí že je offline, když dám najít tiskárny tak mi to vyhledává jenom v pracovní síti bonver.....

Odesláno

Klikni na ňu pravým tlačidlom a skontroluj či nie je odfajnuté \"Používať tlačiareň offline\". Nepoužívaj tú čo si mal nainštalovanú lokálne, tá bude vždy offline. Musíš ju nainštalovať ako sieťovú. Všetky domáce pc musia byť v rovnakej pracovnej skupine aby ju vyhľadávanie našlo.

[upravil dne 6.9.2010 AnotherOne]

Odesláno

Takže shrnuto: oba počítače (PC i notebook) musí mít stejnou pracovní skupinu, na PC musí být tiskárna nasdílena. Potom ji přidáš na notebook třeba tak, že na něm zvolíš Místa v síti, najdeš tam název toho PC, klikneš na něj a pod ním bude tiskárna - pravým čudlem na ni klikneš a dáš Připojit.

To je vše. Pokud se něco z toho nedaří, napiš co. ;)

Odesláno

Na to som nebral zretel...

Ano, jasne, sietove spojenie musi byt, to znamena siet a ta ista pracovna skupina. Obcas na windowsom nejde ani toto :)

Ale to je uz o inom :super

Odesláno

Vo vlastnostiach Tohto počítača sa dá zmeniť názov prac. skupiny. Ak máš ale pc zaradený do domény v práci, najskôr ho musíš z domény vybrať, robí sa to na tom istom mieste.

[upravil dne 7.9.2010 AnotherOne]

Odesláno

Pokud máš na ploše ikonu Tento počítač, tak na ni klikni pravým myšidlem, dej Vlastnosti - Název počítače - Změnit - v položce Pracovní skupiny napiš to, co je na tom druhém PC (tak, aby měly oba stroje stejnou).

Odesláno

Počítač môže byť buď v doméne alebo pracovnej skupine. Tým, že ho zaradíš do skupiny ho vyhodíš z domény a opačne. Tj doma do prepni na prac. skupinu, v robote vráť do domény.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...