Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Obracím se na mazáky: četl jsem tu dotazy typu klepe volant, křupnutí od kol nápravy apod...

Během týdne se mi začaly projevovat všechny popsané drobnosti a dnes jsem si všiml, že se prostě přibržďuje na střídačku řidičovo kolo, nebo zadní kolo za řidičem-->samo od sebe.

Né moc, ale prostě auto třeba couvá a od zadního kola to práskne, jak když třeba stojí týden se zataženou ručkou v lijáku. Nebo auto stojí cca 6hod na parkovišti a pak to udělá - jen jedno kolo.

Dedukce: je v háji hl. brzdový válec a nebo zacpané brzdové hadičky\\trubičky?

(brzdovka cca rok stará, kola vyvážené, ojničky vyměněné, auto po technické)

Má někdo zkušenosti? :myslim Poraďte. :bacha

Majk

Odesláno

Spis nez hydraulicky dily dily brzd budou zatuhnuty mechanicky dily, treba orezly pakny, zatuhly voditka plovoucich trmenu...Vyzkousis to snadno, staci zvednout auto a rukama tocit s kolem, musi to jit lehce.

U predniho kola to taky muze delat horni ulozeni tlumice.

[upravil dne 6/9/10 Benžík]

Odesláno

nejspis bude potreba udelat repas zadnich bubnovych brzd, taky jsem onehda couval, ozvalo se prasknuti a pedal se propadl az na podlahu - urvala se cela pakna, jednak ze sveho ulozeni a jednak cele jeji oblozeni.

To, ze pribrzduje predni kolo bych videl na zatuhly trmen brzdy, jak uz psal Benzik.

Mel bych i nabidku - mam funkcni brzdice na kotouce prumeru 280mm, tedy na ty co se davaly na silnejsi 2,0 16V a na dieslove motory, posileni brzdneho ucinku je opravdu znatelne, sam jsem si menil na svoji 1,8 16V ty mensi kotouce s prumerem 260 za tyhle 280

Odesláno

pred tyznom kamosovi pri cuvani na megane blokovalo zadne kolo dali sme dole bubon a bolo tam odlepene oblozenie mne sa tiez odlepilo pred casom no mne to kolo pribrzdovalo nonstop

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...