Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Niektore auta(607 neviem) su vybavene systemom:po kazdom asi 5 tom vypnuti zapalovania sa zmeni poloha stieracov(kusok sa pohnu) aby sa neotlacili gumicky ked dlho nepouzivas stierace.

Ja to robim manualne,obcas ked ma to napadne tak prelozim stierace aby nebola prehnuta gumicka stale na tu istu stranu.A pomaha to.

Odesláno

me jde hlavne na nervy ten senzor steracu ,at se na me nezlobej ale zlatej cyklovac steracu ,jeste jsem nesedel v zadnym pazoutu aby to fungovalo nejak prijatelne pri slabem desti ..... a kdyz se jeste prida to vrzani steracu od valea je to ta prava limuzine:papa

Odesláno

valeo stěrače nevržou, ale fakt zlatý cyklovač... automat vůbec nepoužívám, funkce jednoho setření ale chybí...

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Niektore auta(607 neviem) su vybavene systemom:po kazdom asi 5 tom vypnuti zapalovania sa zmeni poloha stieracov(kusok sa pohnu) aby sa neotlacili gumicky ked dlho nepouzivas stierace.

Ja to robim manualne,obcas ked ma to napadne tak prelozim stierace aby nebola prehnuta gumicka stale na tu istu stranu.A pomaha to.

to zkusim diky
Odesláno

ja ale kupoval jen gumicky ne cele sterace,Taky jsem mel ulet koupil jsem v Makru takove ty bananky a vydrzel jsem to s nima asi 2 dny,pak navstivili popelnici.Takze 500 v p.....opelnici

Odesláno

gumičky jsem nikdy měnit nezkoušel.... Pořádný bezramínkový(aerotwin) stěrače pod litr těžko koupíš.... :) Navíc se vůbec divím že jsi to tam dostal 607 má speciální úchyt na stěrače.... :mrk

Odesláno

to jsem taky zjistil ze to nejde pridelat,hlavne ze u toho meli asi 10 ruznych plastu na prichytnuti,ale zadny nepasoval.Nakonec jsem je spojil sroubkem.

Odesláno
me jde hlavne na nervy ten senzor steracu ,at se na me nezlobej ale zlatej cyklovac steracu ,jeste jsem nesedel v zadnym pazoutu aby to fungovalo nejak prijatelne pri slabem desti ..... a kdyz se jeste prida to vrzani steracu od valea je to ta prava limuzine:papa

tak ta povozim a ukazem ako krasne to funguje.ja si to neviem vynachvalit.

inac mal som valeo stierace a stierali tak na pi.. ze som ich vyhodil a kupil sct bezramienkove.nic moc,chvilu trvalo kym si sadli ale da sa.akurat ze spolujazdcov obcas vrzga.takze kto si mysli ze bezramienkove nevrzgaju tak je to omyl

Odesláno

No nie su tie uchyty jedinecne. presne take iste ma aj BMW. A na 607 mu sa davaju az 4 druhy stieracov. Ja davam po viacerych typoch len BOSCH silence. A super. Tiche super stieraju.

Odesláno
No nie su tie uchyty jedinecne. presne take iste ma aj BMW. A na 607 mu sa davaju az 4 druhy stieracov. Ja davam po viacerych typoch len BOSCH silence. A super. Tiche super stieraju.

Souhlas taky sem si je tam koupil a rok sem je tam měl a byli supr ale já teda mám dvoje na zimu tam dám \"levné\" Valeo a po mrazech sem dal tyto Bošky. Jinak v zimně jak to přimrzne je s nima amen :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...