Existujuci Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Ja to ani nesledujem. Viem ale ze ked som siel cez Donovaly(horsky prechod na SK) v kolone tak som mal teplotu tesne pod 100°C. Ked som siel do Chorvatska tak som mal troska obavy s prehrievania(dlha cesta-nalozeny atd..),nic sa ale nestalo a viac ako 80°C nestupla. V zime viac ako 75°C nezohrejem. Kurenie ale slape dobre. Tolko moj postreh. Citovat
Smety Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 Tak jsem vyčistil škrtící klapku, jelikož mi motor na volnoběh poškubával a paráda... Citovat
Smety Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 No a abych se v práci nenudil, namontoval jsem zámek řadící páky... 1- odstrojit středový tunel 2- usadit přípravek 3- utáhnout šrouby s trhací hlavou 4- zase ustrojit 5- no a při té příležitosti sundat hlavici řadící páky a nandat novou [upravil dne 12.10.2010 od Smety] Citovat
Smety Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 foto řadičky se zapnutým osvětlením... [upravil dne 16.10.2010 od Smety] Citovat
Smety Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 Pořídil jsem ji i s koženou manžetou na Aukru... Citovat
Groll Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 tak na aukru jsem to našel, ale chci se zeptat, jak moc složité to bylo na výměnu a připojení toho osvětlení. Citovat
Smety Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 No asi takhle... Já to měnil a zapojoval i s tím zámkem řadící páky, takže jsem rozebíral víc věcí... Ale pokud jde o samotnou hlavici a manžetu, tak 1- vycvakneš rámeček s manžetou ze střed.tunelu a přetáhneš přes hlavici, štípneš stahovací pásku, kterou je stačená hlavice 2- stáhneš hlavici 3- stáhneš tu \"šprcku\" na které drží hlavice na tyči 4- nasadíš novou(buď jen hlavici nebo i manžetu, podle toho zda měníš oboje), nová hlavice má tři červíky, ty zašroubuješ 5- a pak už jen zapojit (k 12V zásuvce, ta je nejblíž), já to neletoval, ale scvaknul rychlospojkama Práce tak na 15min, když budeš dělat jo pomalu, tak 30min Citovat
mipr Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Kde jsi prosím kupoval ten zámek řadící páky? Citovat
Smety Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 Kde jsi prosím kupoval ten zámek řadící páky? No chtěl jsem brát dva tady - http://www.levnealarmy.cz/eshop/zamky-razeni/zamek-radici-paky-mister-lock-typ-n.html Nakonec jsem bral jen jeden pro kolegu a mě sehnal jeden nejmenovaný známý to samé za 1.500,- Ale je to to samé, co v odkazu... Mají dva typy, jeden zamykání nahoře v manžetě co mám já a druhý od spolujezdce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.