Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte lidičky. mám takový problémek. při dávání směrovky se mi dost často začne \"jiskřit\" jako kdyby probíjet z plevé páčky. Když ale do ní drbnu ještě jednou určitým směrem přestane. Ale den o de dne je to silnější a silnější! prosím o radu kde by mohl být problém pokud s tím máte někdo zkušenosti.:(

[upravil dne 3/9/10 Pipisekr]

Odesláno

nova stoji okolo 1000,- spis min.. ale asi bych koupil novou, nebude asi tak velky rozdil oproti cene z vrakoviste a mas jistotu ze ti hoodne dlouho bude fungovat v pohode, u ty z vraku ti to muze zacit delat taky.. ale rozhodnuti je na tobe kde jakou poridis.. :-)

Odesláno
Původně zaslal: Pipisekr

kolik se tak pohybuje cena??rozvažuju nad novou ale nechci aby mi to dělalo i u nové :(

To jsou dedukce. Tak to rozeber, mrkni v čem je problém a uvidíš. Když to bude jen v tom čudlíku, tak si to opravíš a ušetříš prachy. Mladý jsem tu páčku čistil taky a brnkačka ;) Už jsou to snad víc, jak 2 roky a pořád to šlape bez problémů :super

Odesláno

ok tak ji zkusím rozebrat a uvidím jak to půjde. a není tam nějaký fígl s kuličkama ať na mě někde nevybafnou a pak nebudu vědět kam s nimi??:myslim tak se to povedlo tchánovi na eskortu:D

Odesláno

Není tam žádná past. Dokonce tu byl někde na fóru i návod. Sice to bylo na 406, ale je to prakticky totožný ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...