Pipisekr Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Ahojte lidičky. mám takový problémek. při dávání směrovky se mi dost často začne \"jiskřit\" jako kdyby probíjet z plevé páčky. Když ale do ní drbnu ještě jednou určitým směrem přestane. Ale den o de dne je to silnější a silnější! prosím o radu kde by mohl být problém pokud s tím máte někdo zkušenosti. [upravil dne 3/9/10 Pipisekr] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Pačku bych rozebral a vyčistil, budou ošoupané kontakty, takže je napružit, nebo nahradit jinými, pokud si netroufáš tak vyměnit za jinou např z vraku. [upravil dne 3/9/10 Radek Hurvajz] Citovat
Pipisekr Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 Nad tím jsem už přemýšlel ale u nás na vraku nic není jedině novou. ani nikdo ze známých jí nemá. Citovat
Pipisekr Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 kolik se tak pohybuje cena??rozvažuju nad novou ale nechci aby mi to dělalo i u nové Citovat
Jimmy106 Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 nova stoji okolo 1000,- spis min.. ale asi bych koupil novou, nebude asi tak velky rozdil oproti cene z vrakoviste a mas jistotu ze ti hoodne dlouho bude fungovat v pohode, u ty z vraku ti to muze zacit delat taky.. ale rozhodnuti je na tobe kde jakou poridis.. :-) Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Původně zaslal: Pipisekr kolik se tak pohybuje cena??rozvažuju nad novou ale nechci aby mi to dělalo i u nové To jsou dedukce. Tak to rozeber, mrkni v čem je problém a uvidíš. Když to bude jen v tom čudlíku, tak si to opravíš a ušetříš prachy. Mladý jsem tu páčku čistil taky a brnkačka Už jsou to snad víc, jak 2 roky a pořád to šlape bez problémů Citovat
Pipisekr Odesláno 4. září 2010 Autor Odesláno 4. září 2010 ok tak ji zkusím rozebrat a uvidím jak to půjde. a není tam nějaký fígl s kuličkama ať na mě někde nevybafnou a pak nebudu vědět kam s nimi?? tak se to povedlo tchánovi na eskortu:D Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Není tam žádná past. Dokonce tu byl někde na fóru i návod. Sice to bylo na 406, ale je to prakticky totožný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.