Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

klucí turbo je hezká věc:super

Ale skousne to řídící jednotka(místo podlaku v sání tlak).Já si nejsem jistej.

Ktyžtak mam doma karbec z renaultu fuego turbo:roker(byla to snad taky 1.6)

Odesláno

A ona 106ka GTi jede špatně??nebo proč se tím turbem tak zaobíráte?jsou i jinýný možnosti jak zvětšit výkon a nebo jde jen o ten ssst efekt:D?

Odesláno
Původně zaslal: Crack

A ona 106ka GTi jede špatně??nebo proč se tím turbem tak zaobíráte?jsou i jinýný možnosti jak zvětšit výkon a nebo jde jen o ten ssst efekt:D?

Věř mi že časem si zvykneš a přijde ti pomalej klidně i 2.0 16V ve 306 a začneš se zaobírat úpravama

Odesláno

myslim, ze nejen ja zbystrim na poznamku o kompresoru od musketyra... co, Vojto? ;)

to Crack: clovek casem privykne a zacne pokukovat po necem silnejsim, DD by mohl vypravet... :D

Odesláno

Hele, konkrétní dotaz - má smysl u motoru LFY řešit přeplňování, nebo to ten motor nemůže z dlouhodobého hlediska utáhnout? Kamarád má na atm. motoru kompresor, najel 40 tisíc a zatím se to jeví bez problémů, samozřejmě dělal dílčí opravy sem tam, ale čekal, že to bude horší.

Pokud je to reálné, co vidíte jako lepší řešení - kompresor, nebo turbo? A pokud, tak jak snížit kompresi (reálně), aby se ten motor neodpravil? Jdou tam použít např. písty z jiného motoru, které by ale v tomto bloku dávaly jinou kompresi? Má původní klikovka šanci to utáhnout, nebo se tam dá dát z jiného typu nějaká lepší?

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

myslim, ze nejen ja zbystrim na poznamku o kompresoru od musketyra... co, Vojto? ;)

No bohužel sem všechny obrázky co mi z Musketiera poslali omylem kdysi vymazal takže zbyly jen tyhle dva z jedný český knížky

Komplet

IMG_0268.JPG

a graf výkonu

Musketier.JPG

[upravil dne 21/9/05 DjBoom]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

to Crack: clovek casem privykne a zacne pokukovat po necem silnejsim, DD by mohl vypravet... :D

no já právě taky pokukuju a zrovna po tý 106 GTi:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Fx

Hele, konkrétní dotaz - má smysl u motoru LFY řešit přeplňování, nebo to ten motor nemůže z dlouhodobého hlediska utáhnout? Kamarád má na atm. motoru kompresor, najel 40 tisíc a zatím se to jeví bez problémů, samozřejmě dělal dílčí opravy sem tam, ale čekal, že to bude horší.

Pokud je to reálné, co vidíte jako lepší řešení - kompresor, nebo turbo? A pokud, tak jak snížit kompresi (reálně), aby se ten motor neodpravil? Jdou tam použít např. písty z jiného motoru, které by ale v tomto bloku dávaly jinou kompresi? Má původní klikovka šanci to utáhnout, nebo se tam dá dát z jiného typu nějaká lepší?

No vzhledem k tomu žes ho dal na prodej asi pokukuješ po něčem silnějším ale stejně bych tu 1.8 turbem netrápil to už je fakt lepší sehnat 2.0T ze 406. Tak málo jich zase neni

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

No vzhledem k tomu žes ho dal na prodej asi pokukuješ po něčem silnějším ale stejně bych tu 1.8 turbem netrápil to už je fakt lepší sehnat 2.0T ze 406. Tak málo jich zase neni

Uvazuju o nejaky silnejsi E36, jenze tohle auto uz jsem zas docela vychytal, takze bych radsi resil tohle auto, no... Jenze sehnat ten dvoulitr turbo asi nebude snadny:myslim

Odesláno

Uvazuju o nejaky silnejsi E36, jenze tohle auto uz jsem zas docela vychytal, takze bych radsi resil tohle auto, no... Jenze sehnat ten dvoulitr turbo asi nebude snadny:myslim

Hehe no tak hlavně né rovnou \"M\". Známej takhle přesedal ze slabýho auta rovnou do \"M\" E36 a do týdne sem ho měl na opravu zadního boku :D

Holt svodidla a mokro + jeden nadupanej zadohrab + jeden řídící neohrab = katastrofa :D :D :D

Ty 406 turbo, nevim celý se daj sehnat kolem 100tis. ale jenom motor to sem dlouho neviděl :myslim

Odesláno

DJ Boom: Neboj, emek uz jsem nekolik ridil, mel jsem par 325tek, takze ani silnejsi neni problem :) Nebo teda je, ale obcas se to tezko ovlivni :) Treba na mokru a tramvajovejch kolejich se obcas zadari :D

Bouracka na bok je nejklasictejsi BMW crash :)

duvod.jpg

S nahonem na zadek je ale taky spousta legrace :)

sosna037.jpg

[upravil dne 23.9.05 Fx]

Odesláno

DjBoom: Když teda zadní náhon mňam, co takhle aby ses mrkl zítra do Sosnové na Drift Challenge :)

Nene drift challenge se mě netýká, jedině 4x4 :D

No mam už nějakej program jinak bych klíďo zajel

Odesláno
Původně zaslal: Miku

Zdar,jsem majitelem 406 2.0Turbo a docela by mně zajímalo zvýšení výkonu (rychle jsem si zvykl a roste chu?:D)

Ani nevim co je tam za turbo myslim nějaký KKK ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...