Capy Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 klucí turbo je hezká věc:super Ale skousne to řídící jednotka(místo podlaku v sání tlak).Já si nejsem jistej. Ktyžtak mam doma karbec z renaultu fuego turbo:roker(byla to snad taky 1.6) Citovat
Crack Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 A ona 106ka GTi jede špatně??nebo proč se tím turbem tak zaobíráte?jsou i jinýný možnosti jak zvětšit výkon a nebo jde jen o ten ssst efekt:D? Citovat
Fx Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Crack: No nevím jak jede 106 GTi, ale 406 1,8 16V není žádnej šlágr, proto se tím zabývám Citovat
DjBoom Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Původně zaslal: Crack A ona 106ka GTi jede špatně??nebo proč se tím turbem tak zaobíráte?jsou i jinýný možnosti jak zvětšit výkon a nebo jde jen o ten ssst efekt:D? Věř mi že časem si zvykneš a přijde ti pomalej klidně i 2.0 16V ve 306 a začneš se zaobírat úpravama Citovat
Vvitty Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 myslim, ze nejen ja zbystrim na poznamku o kompresoru od musketyra... co, Vojto? to Crack: clovek casem privykne a zacne pokukovat po necem silnejsim, DD by mohl vypravet... Citovat
Fx Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Hele, konkrétní dotaz - má smysl u motoru LFY řešit přeplňování, nebo to ten motor nemůže z dlouhodobého hlediska utáhnout? Kamarád má na atm. motoru kompresor, najel 40 tisíc a zatím se to jeví bez problémů, samozřejmě dělal dílčí opravy sem tam, ale čekal, že to bude horší. Pokud je to reálné, co vidíte jako lepší řešení - kompresor, nebo turbo? A pokud, tak jak snížit kompresi (reálně), aby se ten motor neodpravil? Jdou tam použít např. písty z jiného motoru, které by ale v tomto bloku dávaly jinou kompresi? Má původní klikovka šanci to utáhnout, nebo se tam dá dát z jiného typu nějaká lepší? Citovat
DjBoom Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Původně zaslal: Vvitty myslim, ze nejen ja zbystrim na poznamku o kompresoru od musketyra... co, Vojto? No bohužel sem všechny obrázky co mi z Musketiera poslali omylem kdysi vymazal takže zbyly jen tyhle dva z jedný český knížky Komplet a graf výkonu [upravil dne 21/9/05 DjBoom] Citovat
Crack Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: Vvitty myslim, ze nejen ja zbystrim na poznamku o kompresoru od musketyra... co, Vojto? to Crack: clovek casem privykne a zacne pokukovat po necem silnejsim, DD by mohl vypravet... no já právě taky pokukuju a zrovna po tý 106 GTi:myslim Citovat
DjBoom Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: Fx Hele, konkrétní dotaz - má smysl u motoru LFY řešit přeplňování, nebo to ten motor nemůže z dlouhodobého hlediska utáhnout? Kamarád má na atm. motoru kompresor, najel 40 tisíc a zatím se to jeví bez problémů, samozřejmě dělal dílčí opravy sem tam, ale čekal, že to bude horší. Pokud je to reálné, co vidíte jako lepší řešení - kompresor, nebo turbo? A pokud, tak jak snížit kompresi (reálně), aby se ten motor neodpravil? Jdou tam použít např. písty z jiného motoru, které by ale v tomto bloku dávaly jinou kompresi? Má původní klikovka šanci to utáhnout, nebo se tam dá dát z jiného typu nějaká lepší? No vzhledem k tomu žes ho dal na prodej asi pokukuješ po něčem silnějším ale stejně bych tu 1.8 turbem netrápil to už je fakt lepší sehnat 2.0T ze 406. Tak málo jich zase neni Citovat
Fx Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: Fx Hele, konkrétní dotaz - má smysl u motoru LFY řešit přeplňování, nebo to ten motor nemůže z dlouhodobého hlediska utáhnout? Kamarád má na atm. motoru kompresor, najel 40 tisíc a zatím se to jeví bez problémů, samozřejmě dělal dílčí opravy sem tam, ale čekal, že to bude horší. Pokud je to reálné, co vidíte jako lepší řešení - kompresor, nebo turbo? A pokud, tak jak snížit kompresi (reálně), aby se ten motor neodpravil? Jdou tam použít např. písty z jiného motoru, které by ale v tomto bloku dávaly jinou kompresi? Má původní klikovka šanci to utáhnout, nebo se tam dá dát z jiného typu nějaká lepší? No vzhledem k tomu žes ho dal na prodej asi pokukuješ po něčem silnějším ale stejně bych tu 1.8 turbem netrápil to už je fakt lepší sehnat 2.0T ze 406. Tak málo jich zase neni Uvazuju o nejaky silnejsi E36, jenze tohle auto uz jsem zas docela vychytal, takze bych radsi resil tohle auto, no... Jenze sehnat ten dvoulitr turbo asi nebude snadny:myslim Citovat
DjBoom Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: Fx Uvazuju o nejaky silnejsi E36, jenze tohle auto uz jsem zas docela vychytal, takze bych radsi resil tohle auto, no... Jenze sehnat ten dvoulitr turbo asi nebude snadny:myslim Hehe no tak hlavně né rovnou \"M\". Známej takhle přesedal ze slabýho auta rovnou do \"M\" E36 a do týdne sem ho měl na opravu zadního boku Holt svodidla a mokro + jeden nadupanej zadohrab + jeden řídící neohrab = katastrofa :D Ty 406 turbo, nevim celý se daj sehnat kolem 100tis. ale jenom motor to sem dlouho neviděl Citovat
Fx Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 DJ Boom: Neboj, emek uz jsem nekolik ridil, mel jsem par 325tek, takze ani silnejsi neni problem Nebo teda je, ale obcas se to tezko ovlivni Treba na mokru a tramvajovejch kolejich se obcas zadari Bouracka na bok je nejklasictejsi BMW crash S nahonem na zadek je ale taky spousta legrace [upravil dne 23.9.05 Fx] Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Abych se přiznal já snad žádnou zadokolku (kromě š125) neměl Citovat
Crack Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Abych se přiznal já snad žádnou zadokolku (kromě š125) neměl já jo,kromě rapida,jsem měl ještě žigula:D Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 No já všechno předohraby až teď sem si dopřál změnu a mňam, mňam Citovat
Fx Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 DjBoom: Když teda zadní náhon mňam, co takhle aby ses mrkl zítra do Sosnové na Drift Challenge Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: Fx DjBoom: Když teda zadní náhon mňam, co takhle aby ses mrkl zítra do Sosnové na Drift Challenge Nene drift challenge se mě netýká, jedině 4x4 No mam už nějakej program jinak bych klíďo zajel Citovat
Miku Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Zdar,jsem majitelem 406 2.0Turbo a docela by mně zajímalo zvýšení výkonu (rychle jsem si zvykl a roste chu?) Citovat
DjBoom Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Miku Zdar,jsem majitelem 406 2.0Turbo a docela by mně zajímalo zvýšení výkonu (rychle jsem si zvykl a roste chu?) Ani nevim co je tam za turbo myslim nějaký KKK ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.