godzila.01 Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Myslím že tam smí být několik vydných bodů normálně... Někdo mi říkal že maximálně asi čtyři a je to v pořádku, pokud jich tam je víc je to na reklamaci.... Ale to je taky o náhodě.... Někdy koupíš monitor a jsou tam a někdy prostě ne, jak se povede Citovat
Béďa Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Pomohlo lehky klepnuti, fakt jsem tomu neveril ale uz nemam zadnej vadnej bod. Citovat
dolly1010 Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Já mám na druhým řádku odspoda (kousek vedla tlačítka Start) jedem pixel, kterej furt svíti modře. Poklepání nepomohlo...ale nějak mě to netrápí, nejde skoro vidět Citovat
MJSytic Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Taky jsem řešil problém na monitoru Eizo. Udělal se mi tam proužek od zhora dolů. Vyzkoušel jsem snad všechny metody včetně pádu ze stolu. Nakonec to vyřešila záruka, byla totiž 5let :aut Citovat
Ravel Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Ne pro tento pripad.. ale zlaty samsung s garanci 0 vadnych bodu. Hm, tak to taky není pravda. Mám SyncMaster 2233 a prý to ani majiteli krámu s PCčkama nevyreklamovali. Tak teď jedu ten Jscreen a uvidíme. Citovat
Ravel Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 tak to nepomohlo, stále svítí červeně :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.