S.p.o.o.p Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Zdravim....Tak uz je to tady a jak tak koukam snad kazdy coupecko s tim melo problem.....Zhruba do 5 minut po nastartovani mi blikne hlaska o nefunkcnosti ESP/ASR + rosviti se kontrolka u budiku....ABS normalne funguje... Z toho co jsem tu vycetl by to mohl delat brzdovy spinac, mam pravdu? A aby toho nebylo malo ted mi zacal blbnout imobilizer. Otocim klickem, nejaka zprava o imobilizeru + kontorlka a nenastartuju.... zhruba na 3 pokus uz to ale zase jde... Nejake napady a rady co s tim, na co se zamerit? Dost me to totiz rozciluje:D Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 A to ti robi stale alebo iba obcas? Lebo aj mne to spravi tak raz za rok...ale potom to hned zmizne a uz sa ti neobjavuje, tak to zatial nijak neriesim. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 To ESP/ASR posledni cca 2 tydny porad....na 90% po kazdym nastartovani Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 hmm...fakt neviem ci to bude tym brzdovym spinac, ten skor dava inu hlasku Cidlo to bude zrejme nejake ale vazne netusim, hadam niekto poradi... Citovat
Dave_k Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Jak píše HonzaZ. Nejdřív zajeď na diagnostiku než se začneš v něčem hrabat. Ta tě třeba alespoň navede kde máš chybu hledat. U imobilizéru může zlobit čtečka u spínačky nebo může být problém ve svazku (jako jsem měl já). Tam je možností povícero. Citovat
Chepp Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Jo zajed mi na diagnostiku.. me tam nic nenasly.. cidlo an kole to taky neni... tkaze bud RJ spolecna ABS/ESP/ASR nebo krouzek na volantu.. nebo nejaky podreny kabel... ja to budu resit pristi tyden ve stredu... Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Ak sa mi to zjavi, diagnostika tiez nic neukazuje Citovat
Qcko Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Raz sme riesili problem s imobilizerom a majitel auta casto striekal interier tym sprayom a mal mastnu tu citacku, ked sme ju utreli a ocistili, tak fungoval normalne... to len taky postreh:aut Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 jeste dodatek....od te doby co to hazi chybu s ESP/ASR nejde ani tempomat.... co by mohlo souviset s tim brzdovym cidlem ne? Uvidime co na to diagnostika... Citovat
Y2K Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Tak aby som vam asi mohol referovat ze co a ako dnes sa mi vyhodila tato chyba...este som to nenapojil na diag takze blizsie neviem nic... Jedine co som chcel ze pri tejto chybe mne tempomat ide Citovat
Chepp Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Mne tem pomat funguje bez problemu..... s tou chybou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.