Matt666 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Ja som to rieši tak, keď som bol pretrhnutím membrány nútený, že som si zohnal reproduktory čo sa montujú do aut v prvovýrobe. Vyrába ich u nás jedna firma, proste majú malý magnet a malú montážnu hĺbku, ale parádny zvuk:cool: Jedine koncovky na káblikoch mi nepasovali tak to jednoducho vyriešila spájkovačka:D Citovat
ferrari Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 Nooo, ak je malý magnet a malá montážna hĺbka, tak to stále nebude ktoviečo...a hlavne, ak je to prvovýrobný reproduktor (ak teda nie do nejakého MB, resp. BMW)....do akého auta toje? Ale aj TVM vyrába prvovýrobné repro... Citovat
janci306 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Ahojiik ja mam v mojej 306 na pristrojovke vyskove sony v dverach prednych sony strdove v zadnom plate ovaly magnaty 3pasmove a v kufry wopfer magnat a zo zvukom som spokojny Citovat
kikitimikiti Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 jestli nechceš nějako moc překopávat tak s jedinou upravou a to ze sem tam upiloval kus plastu ve výplni dveří sem tam narval komponentni repro axton ac 26 jsou 16cm http://www.autohifi-jean.cz/reproduktory-axton-ac-26-p-30.html a jak už tu někdo psal tak sem vyměnil i kabeláž ale to nebyla žadna prdel se dostat jinak je mám na 5-ti kanalovym zesiku a zvuk oproti origo se neda srovnat, vzadu mam ovali od axtonu 3 pasmovy střední řady no a mazlik subwofer 2x 30cm a sem slyšet dřív než sem vidět Citovat
Matt666 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 no takze tie repro co som spominal sa montuju praveze do tych luxusnejsich aut a magnet je preto taky maly lebo sa ta pouziva laserova cievka ci ako sa to vola, je to vlastne nova generacia repro Citovat
BigDaddy Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Mac Audio 2-pásmový komponentný systém Mac Audio Premium X2.16,300 mm bandpass subwoofer Mac Audio ST 112, 4-kanálový zosilňovač Mac Audio MPX 4500,Kapacitor Profitexx 1F http://www.macaudio.sk/blade/c/43/premium-x-2-16.html http://www.macaudio.sk/blade/c/109/st-112.html http://www.macaudio.sk/blade/c/127/mpx-4500.html http://www.annonsera.se/v%C3%A4rmland-s%C3%A4ffle/fordon-bildelar-_-biltillbeh%C3%B6r/kondensator-1f-led-display.html Citovat
olda Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Já tam mám ti Sinus live,co dával odkaz Ferrari vepředu,hrajou výborně,výšky jsem naimplantoval do trojúhelníčků k zrcátkům,vespojení s rádiem Alpine.Ale měl jsem problém s montáží,kvůli zkosenému koši vzadu jsem musel vyřezat plasty,dokonce bych řekl,že se lehce dotýkají plechů.Vzadu mám zatím origo v platu,ale už jsem koupil MDFku,teď se jen rozmýšlím,jaké repro,jestli Pioneer,JBL,nebo Kenwood. Citovat
BigDaddy Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 keď už tak JBL ale ja by som dal len Mac Audio alebo Magnat:D Citovat
ferrari Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Já tam mám ti Sinus live,co dával odkaz Ferrari vepředu,hrajou výborně,.Ale měl jsem problém s montáží,kvůli zkosenému koši vzadu jsem musel vyřezat plasty,dokonce bych řekl,že se lehce dotýkají plechů..Hm, ja som nedávno trochu tie dvere preštudoval a ono tam nie je ani tak malá montážna hĺbka, ale veru je problém presne s tým, čo píšeš, a síce ten plast zavadzia a teda nie je limitom hĺbka repro, ale tvar koša...no, musím sa s tou muzikou niekedy pohrať..prvoradé je ale osadenie iného rádia... PS - Bigdaddy, aké to máš kolá? A aké pneu? A ako to máš v TP? A ako to ten diesel utiahne? [upravil dne 22.1.2011 11:07 ferrari] Citovat
feriic Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Teď ti nepovím kolik je největší možný průměr u standartu.Myslím,že snad 155mm ale já ho posunul o kousek dál .Ty původní malý repro byli takový chrastítka a tak jsem jednoho dne plastový koš ve spodních částech ubrousil/tam kde není ve tvaru kruhu/a nacpal tam repro 165mm na plato pak 185mm.Repro mě aj s káblama na plato vyšly na necelý litr a hudba k nerozeznání.Za málo peněz hodně muziky bez žádných větších úprav. Citovat
ferrari Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 No, ja to urobím tak, že najprv osadím rádio a vymením žiarovky osvetlenia ovládačov klímy(ako sa tu vedľa píše) a potom sa vrhnem na repro.....ja som už chcel aj kúpiť new repro, ale sa bojím, že keď sa mi tam nezmestí, čo s ním budem dopekla robiť... Citovat
olda Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Snaž se dodržet tu montážní hloubku,tak do 63 mm maximum,dál už nevleze kvůli kolejničce na okno.Jinak ty plasty můžeš vyfrézovat vždycky.Ve staré 306 jsem měl hlubší repro Helix,musel jsem je vypodložit 5mm MDF,ale pak byl problém s mřížkou,tu jsem nakonec musel přišroubovat,ale nebylo to poznat. Citovat
feriic Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Tu hloubku jako ma ten kos neprekracovat,jednak kvuli oknum a kvuli kabelazi.Kdyz se ti nezmesti,muzes to udelat jako ja kydnout je na plato Citovat
ferrari Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Trochu okolo toho meditujem...musím zavolať sem, či je toto ozaj 17cm:Pioneer TS-1785 Totiž sú na predaj, údajne nové, za cca 65€... No, volal som, a sám predávajúci nevie, ako je to s tým priemerom...asik tam skočím a rovno vyskúšam...... [upravil dne 23.1.2011 11:19 ferrari] Citovat
olda Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Pioneer označuje číselně repráky tak,že první dvě čísla jsou průměr,takže jestli typ souhlasí,mají průměr 17 cm:papa [upravil dne 23.1.2011 11:27 olda] Citovat
ferrari Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Tak jj, ale otázka je, čoho je to priemer...behnem, pomerám, uvidím... Podľa tohto ale iné, ako 13, resp 17 cm nerobia, čiže to bude nakoniec 16,5... http://www.pioneer.sk/sk/nav/produkty/zabava-do-auta-autoradia/uzivatelske-reproduktory [upravil dne 23.1.2011 13:52 ferrari] Citovat
ferrari Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Ha, som bol kuknúť tie Pioneeri a je to pekný ****...mi to príde niečo na úrovni tých, čo tam máím namontované...dokonca majú menší magnet! Výškač má plastovú kalotu a ani výškač nemá kryciu mriežku...a to chceli nedávno za tento set 80€...grc...proste slabota...jo a VÝHYBKA? Kondík na výškač, toť vsio...fakt bída... Jediná výhoda je, že do 306 pasujú bez úprav čohokoľvek...sú to reproduktory určené pre nenáročných užívateľov na výmenu za origo repro... Citovat
ferrari Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 Sakriš, nikto nevie poradiť...http://www.peugeot-club.com/topic/61731-low-end-kompa-165cm/#930666 Objednal som Sinus Live, bol to kedysi môj sen (aj keď nie tieto slimy)...držte palce...objednal som aj materiál na vytlmenie dverí... [upravil dne 24.1.2011 11:33 ferrari] Citovat
pug306 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 keby som vedel poradit tak poradim ale ja mam z audia hokej .....si radsej pockam ako to poriesis ...a stejak nemam cil prachy na zvis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.