svoji Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Ahoj, snažil jsem se rozebrat část, ve které je osvětlení kabiny ve předu. Protože mi ten nasávač vzduchu -ventilátorek kvůli klimatizaci, dost vrčí, chci ho vyčistit. Problém je v tom, že se mi podaří akorát vytáhnout to bodový světlo - buď je osvětlen řidič nebo spolujezdec - ale celá ta plastová skříňka (nenapadá mne jak bych to jinak nazval) se jen podaří posunuout kousek dozadu, ale ven nejde. Drží ji tam něco? Nedaří se mi ani vytáhnout hlavní světlo. Možná je pod ním nějaké uchycení toho plastového rámečku. Díky za rady. Citovat
Radek V. Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Musíš ještě vydloubnout to hlavní světlo a pod ním jsoudva šroubky (hvězdičky).... Citovat
Ferry Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Napsán autorem svoji Ahoj, snažil jsem se rozebrat část, ve které je osvětlení kabiny ve předu. Protože mi ten nasávač vzduchu -ventilátorek kvůli klimatizaci, dost vrčí, chci ho vyčistit. Problém je v tom, že se mi podaří akorát vytáhnout to bodový světlo - buď je osvětlen řidič nebo spolujezdec - ale celá ta plastová skříňka (nenapadá mne jak bych to jinak nazval) se jen podaří posunuout kousek dozadu, ale ven nejde. Drží ji tam něco? Nedaří se mi ani vytáhnout hlavní světlo. Možná je pod ním nějaké uchycení toho plastového rámečku. Díky za rady. Probuh ty tam mas nejakej ventilatorek ve strese ? to jsem jeste neslysel To velky svetlo vydloubnes z boku, na druhe strane nez je ta prepinaci packa, nejlepe tak ze tam vrazis nuz a zapacis, pod timhle svetlem jsou jak psal uz Dave dva torx srouby, kdyz je vyndas vypadne na tebe celej ten panel.Bodovy svetla vynadavat nemusis Citovat
Sepp Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 jj - vydloubnout - ale bacha - s citem Rada se ta zarazka lame. Jinak ty \"zidovsky hvezdicky\" uz mne vazne stvou - musel jsem si kvuli nim poridit extra sadu Citovat
ROON Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Napsán autorem Ferry Napsán autorem svoji Ahoj, snažil jsem se rozebrat část, ve které je osvětlení kabiny ve předu. Protože mi ten nasávač vzduchu -ventilátorek kvůli klimatizaci, dost vrčí, chci ho vyčistit. Problém je v tom, že se mi podaří akorát vytáhnout to bodový světlo - buď je osvětlen řidič nebo spolujezdec - ale celá ta plastová skříňka (nenapadá mne jak bych to jinak nazval) se jen podaří posunuout kousek dozadu, ale ven nejde. Drží ji tam něco? Nedaří se mi ani vytáhnout hlavní světlo. Možná je pod ním nějaké uchycení toho plastového rámečku. Díky za rady. Probuh ty tam mas nejakej ventilatorek ve strese ? to jsem jeste neslysel To velky svetlo vydloubnes z boku, na druhe strane nez je ta prepinaci packa, nejlepe tak ze tam vrazis nuz a zapacis, pod timhle svetlem jsou jak psal uz Dave dva torx srouby, kdyz je vyndas vypadne na tebe celej ten panel.Bodovy svetla vynadavat nemusis jo je tam takovej malinkej ventilatorek, ale kdyz zacne vrcet ( zaplet se do nej dratek napajeni ) dela velkej ramus :-) Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 no neke, tak to vubec nevim ve schematech jsem nic takovyho nevidel, a to je asi u plneautomaticky klimy ne ? na poloauto to ve schematech fakt neni Citovat
ROON Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 to by sedelo ja mam automatickou klimu a u jiny 406ky nez u svi sem to zatim nerozebiral tak netusim jestli tam ty vetracky sou standartne :-) p.s. napada nekoho k cemu tam ten vetracek je ? Citovat
Operator Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Asi abys v létě neměl spařený koule, nebo kedlubnu! :D:D Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Napsán autorem ROON to by sedelo ja mam automatickou klimu a u jiny 406ky nez u svi sem to zatim nerozebiral tak netusim jestli tam ty vetracky sou standartne :-) p.s. napada nekoho k cemu tam ten vetracek je ? mozna u toho bude nejakej senzor a vetracek mu bude honit cerstvej vzduch :D Citovat
svoji Odesláno 21. listopad 2004 Autor Odesláno 21. listopad 2004 Díky za rady, jak budu mít chvíli, zkusím to. Ten větráček je kvůli nasávání teploty vzduchu v interiéru, podle kterýho potom automatická klima řídí teplotu. Teda tak mit to alespoň kamarád vysvětloval. Citovat
white Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 no a zpět k věci, taky jsem vyndal pouze bodovku ale hlavní světlo nejde, asi ho nejakej chytrák přilepil, nebo fakt nevím, asi brzo chytnu nerva a pak budu shanět nové :-) tak až to \"svoji\" pokoříš tak dej vedět. čuuus Citovat
Radek V. Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 2white nebuď měkký a pokoř to sám...... Citovat
Ferry Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Napsán autorem white no a zpět k věci, taky jsem vyndal pouze bodovku ale hlavní světlo nejde, asi ho nejakej chytrák přilepil, nebo fakt nevím, asi brzo chytnu nerva a pak budu shanět nové :-) tak až to \"svoji\" pokoříš tak dej vedět. čuuus Ale jde to, vezmi neco tenkeho - nejlepsi je ten nuz a kdyz vrazis spicku do ty mezery z druhy strany nez je prepinac na svetle a zapacis, vyskoci Citovat
Sepp Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Vim dobre o cem pises - u prvniho pezoutka jsem to taky \"dosral\" rozumej urval a zpatky to slo pod tlakem a s pomoci lepidla - omyly se clovek uci Citovat
svoji Odesláno 28. listopad 2004 Autor Odesláno 28. listopad 2004 Tak jsem se dnes cca 20 minut snažil, ale když to začalo praskat, tak jsem toho nechal .... Je to divný, zkoušel jsem to ze všech stran, nožem i šroubovákem, ale bez výsledku (krom pár prasklin a kousku ulomenýho). To přece není možný, že to nejde ... Poraďte co dál ... díky Citovat
Ferry Odesláno 28. listopad 2004 Odesláno 28. listopad 2004 tak to teda jedine, ze uz to nekdo pred tebou ulomil a aby mu to nepadalo na hlavu, chytre to prileil ... Citovat
Sepp Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Moment - ja to delal u 306-ky!! Tedy pokud si narazel na mne Ale je pravda, ze u 306-ky to drzelo fest a u 406-ky staci jemne zatlacit - nebo, ze by zkusenosti Citovat
laguna406 Odesláno 11. prosinec 2004 Odesláno 11. prosinec 2004 taky jsem to uz nekolikrad vyndaval a muzu ti rict skoro vzdycky to praskne ,uz si stim hlavu nelamu proste vydloubnout nasilim bud vydrzi nebo ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.