Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj . tiez som menil capy prednedavnom a stali ma kolo 65 e obe. zial nie doma ale v UK. origo . ked som vydel na com

som jazdil do 170 tis. ?!?!? krasne lozisko roztrusene a pomlete .......ale aj tak si mylsim ze to vydrzalo dost takze ako vsetci pisu je to bezna vymena ktoru treba cakat , tie prvotiny to mali na hov.... s kvalitou ale teraz uz kupite myslim

cap ktory je zbaveny tych krasnych zatekani do loziska , mozeme byt radi ze nemame viac prvkovy napravu ale mercedes atd :D p.s. = len tak dalej cim zlozitejsie tym lepsie a hlbsie do nasich penazeniek.......stare dobre casy Š120 :D

Odesláno

taky mně to potkalo a zrovna na STK tak jsem spodní koupil za 942kč a to se mi nezdá po 167t moc značka KAGER ale mám tam 40 procent slevu a horní 174kč ale to sem nemněnil :P

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Musím sa pochváliť aj ja na mojom teľati r. v. 2004 mi menili tieto čapy v origo servise presne 28.7. 2009, odvtedy najazdené 21000 a dnes okrem iného mi v servise oznámili že mi treba meniť pravý predný...skoro som odpadol, a keď som technikovi povedal, že mi ho menili minulý rok tak tiež trochu stuhol...ale vraj bez záruhy, lebo je to SPOTREBNÝ MATERIÁL

Odesláno

Zdravím,

tak už mám taktéž vyměněno, sice prvotní příznaky (vůle všemi směry) ukazovaly na ložisko, po rozdělání to byl \"jen\" pravý přední čep.

Ale řeknu vám, i zde mám pocit, že stejně jako vedení kabelu čidla ABS nad nádrží, i toto museli vymýšlet po hodně bujaré oslavě. Přitom by stačilo, aby na spodním rameni dali obráceně jeden šroub doplněný shora matkou a dalo by se krásně spustit dolů a výměna čepu by byla o 450% pohodlnější :)

Navíc všechny šrouby byly zarvané tak, že bez metrového prodloužení (trubka) na klíč bychom nic nezmohli.

Byla to jedna velká improvizace,ale nakonec se zadařilo:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...