Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zacali mi buchat spodne capy tak som zacal zistovat kolko stoja a nasiel som ich za 120 euro - kus. je to mozne aby stali tolko ??

[upravil dne 29/8/10 marekxy]

Odesláno

asi ano hlavne ze si ma pochopil. tak staci len ten cap. super. inak skusim este v pondelok priamo v peugeote niekedy prekvapia nizsou cenou.

Odesláno
Původně zaslal: marekxy

zacali mi buchat spodne capy tak som zacal zistovat kolko stoja a nasiel som ich za 120 euro - kus. je to mozne aby stali tolko ??

[upravil dne 29/8/10 marekxy]

Jak staru mas tu 407-cku?

Ked som pokukoval po 407-cke tak som sa docital ake ma uzasne dobre napravy a vylepsene zavesenie kolies. No asi to nieje take uzasne.

Nic v zlom,len moja 307 je tvrda jak svina-pokukujem po 407 a nadseny niesom.

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Jak staru mas tu 407-cku?

Ked som pokukoval po 407-cke tak som sa docital ake ma uzasne dobre napravy a vylepsene zavesenie kolies. No asi to nieje take uzasne.

čo znamenajú podľa teba úžasne dobré nápravy? Že sa nikdy v živote neopotrebujú? Je to úplne normálna vec, jednoducho sa čapy opotrebovali, tak ich treba vymeniť. Nič zvláštne a ani divné.
Odesláno

Ahoj Existujuci. No neviem, či existuje staršia 407-čka na ktorej sa už aspoň raz nemenili tie čapy, lebo je to ich choroba. Tie prvé ročníky ich mali niekoľko, tak že radšej pozeraj min. od roku 2007. Ale vždy sa to tu opakuje, všetko záleží od kusu na aký natrafíš.

Odesláno

To je jasne ze nase cesty su katastrofa.Pytal som sa na vek auta aby som si urobil predstavu.Takto ste mi ju popisali vy.Dakujem.

Marko306: na 407 si predstavujem pod tou uzasnou napravou,ze capy vydrzia viac ako mne na 307=70 000km.

PS:na octavii mam 82 000km a necitim rozdiel opotrebenia ako ked bola nova.

Len dufam ze ta marexy-ho 407 ma aspon 100 000km.

Odesláno

Mam 04 a nabehane 115000. Another ma pravdu prve boli problemove. Ja som mal ešte to šťastie že hneď po kupe mi odišlo aj servo. Kupoval som ho s najazdenými 84000. Bola to vyrobna chyba. Keďže auto bolo dovezené tak som sa mohol sťažovať na lamparni.

Odesláno

ja mam tiez dovezene . noo to by ma asi trafilo keby ich musim menit kazdy rok. esteze vydrzia ovela viac. aj ked pri najazdeni rocne 40 - 50000km sa samozrejme musi nieco kazit.

Odesláno

Chcem sa popýtať na cisla dielov Spodný gulový čap PP+LP, Horný gulový čap PP+LP a gulové čapy riadenia L+P, dik za pomoc (P407 2.0 HDI 12/2004 100kW) :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...