Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nevíte někdo jestli jde přemontovat tempomat z peugeota 806 do ulysáka 2.0 benzínu? Mám možnost jeden sehnat, ale nevím co na to bude říkat řídící jednotka.

Odesláno

jaky rok, jaky 2.0, do jakeho auta to chces davat (opet rocnik, motor atd.) jaky je to tempomat, podtlakovy s mechanickym ovladanim klapky nebo pres elektronicky plyn ?

[upravil dne 27/8/10 Ferry]

Odesláno

peugeot je myslím r.v. 98 diesel obsah nevím, já mám ulysse 2.0l, 97kw r.v.99 benzín s plynem. Nevím jaký to je tempomat, je namontovaný v autě tak ani nemím jak bych ho vymontoval. Proto se jen ptám, jestli má cenu se do toho pouštet. Jerstli by ti nevadilo mě napsat mobil a já bych ti zavolal a třeba by jsi mi poradil co a jak zjistit , nebo stačí prozvonit moje číslo je 773595747

Odesláno

Díky, kouknu na to jak to vypadá na tom autě a pak uvidím:-) poprosím tě jestli by jsi mi poslal to schéma a co je na ty fotce v sáčku u toho podtlaku? Z toho co jsem si přečetl, tak jsem usoudil že se to propojí mezi sebou a přivede se do přídavné řídící jednotky proud. Je to tak?:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...