tessicz Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Dnes sem byl na oprave LEVE POLOOSY byl sem u pana Glogara v Petrovicích u Sedlčan a byl sem moc spokojen. Vymenil mi vnitrni homokloub opravu provedl po telefonicke obednavce na pockani a trvalo to asi hodinku, oprava stala 3000 i s praci, protoze sem byl spokojen davam sem jeho vizitku. Citovat
PecaTu Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Zeptám se dělá všechny značky, nebo jenom pažouty? Citovat
tessicz Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Dela uplne vsechny znacky, staci si zavolat a telefonicky se obednat a nebo to dela i prez postu posles poloosu a on posle opravenou. dela i dodavky a kardanky. Citovat
ProsekTM Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Dnes sem byl na oprave LEVE POLOOSY byl sem u pana Glogara v Petrovicích u Sedlčan a byl sem moc spokojen. Vymenil mi vnitrni homokloub opravu provedl po telefonicke obednavce na pockani a trvalo to asi hodinku, oprava stala 3000 i s praci, protoze sem byl spokojen davam sem jeho vizitku. Vřele doporučuji. Dnes jsem tam byl oprava na počkání. Cena do 3000 Kč za obě strany. Neznám lepší servis ...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.