jofo Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 A este jedna vec. Snaz sa kupit auto aspon od roku 2006. Prve 2.7 cky mali problem s krutiacimi hlavami a bola na to zvolavacka. Takze si to overit ci auto bolo na zvolavacke. Citovat
straki007 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Ahojky. Necetl jsem to cele ale mam teoreticky nabidku. Pokud jeste nic nemas tak nas zakaznik bude prodavat uplnou vuni. Piskova metla novy model 2,2 HDI s navi RT3 kuze. Proste plna. Je prvni majitel v CZ,najeto cca 80 poctivka(servis origo peugeot) Kdyz tak pisni sms... Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Původně zaslal: jofo A este jedna vec. Snaz sa kupit auto aspon od roku 2006. Prve 2.7 cky mali problem s krutiacimi hlavami a bola na to zvolavacka. Takze si to overit ci auto bolo na zvolavacke. Právě o tom jsem četl takže vím že musím pokud se rozhodnu pro 2.7 hledat od roku 2006 akorát mě děsí ty tlumiče nejhorší je že tohle při koupi nějak nezjistím. Pro 2.7 mě láká automat a hlavně ten výkon protože ta 2.2 byla celkem lenoch ale zase rozdíl na údržbě je taky znatelný...aby mě to nesežralo peněženku ne že bych stím trošku nepočítala el jsou to zbytečné výdaje když 2.2 by byla v podstatě na běžnou údržbu...To je dilema :aut Citovat
denycek Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Ja 2.7 HDI nemohl ridit, ale kdyz jsem jel pred rokem v benzinu 2.2, tak takhle to nejelo ani nahodou. Nez jsem se vezl v automatu, tak jsem si rikal, ze to bude pri razeni nejak cukat ci co a ono to ani nejde poznat, ze to preradilo. Jen zmena zvuku motoru. Skoda, ze na takove auto nemam a dlouho mit nebudu. Jinak to auto, co jsem daval odkaz je 6/2006. Citovat
jofo Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 No ked sa stale nevies rozhodnut tak skus si popisat plusy a minusy. 2.2 lacnejsi servis, lacnejsie niektore diely, koooopec dielov -vela aut, nizsia poistka, slabsia vybava, nizsi vykon, 4stupnovy automat,... 2.7 drahsi servis, menej aut co sa dielov tyka, nizsia obstaravacia cena, vyssia poistka, dobry motor co sa vykonu tyka, 6stupnovy automat, mensi vyber aut ale zas v slusnej vybave,.... V podstate ta slusne odvezie jedna aj druha. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Takže chlapci o víkendu sem měl možnost se povozit v obou verzích. A moje hodnocení je následující co se týče jízdních vlastností. 2.2 HDi (to co jsem měl) ale rok 2006 - Klasický motor se šestipněm manuálem co zná tak jsem zkusil s automatem 4stupně a musím říct že mě to moc nesedělo jízda dobrá ale ten automat je divný prosto to není moje polívčička to když už teda 2.2 tak s manuálem 6ti stupěň co znám a co jede dobře. 2.7 HDi rok 2006 - motor je supr pěkně táhne ten automat je hladký ani není cítit ale pro mě jako řidiče co nejezdí zrovna nějak slušně je to moc velký výkon za těch 30 mitut jízdy sem stím nejel rozumně ani chvilku tudíž kdybych si tohle auto pořídil tak mě vyžere peněženku nafta:))) já bych stím lítal jak šílenec. Jinak pro lidi kteří se umí ovládat a jezdtit s tím rozumě je to hodně dobrý motor fakt supr zátah. Ale to vlastní řazení mě tam stejně chybí ) A moje resumé?? Vrátím se původní verzi 2.2 HDi 98 Kw - protože ji znám, líbí se mě to řazení manuální (asi mám rád řazení pěkně na tvrdo a víc práce za volantem navíc dotupnost dílů a servisních oprav je široká a výbava spňuje moje potřeby a je dostačující. To co já od toho auta požaduji hlavně a to je jízdní komfort mě splní obě verze a pokud chci mít rozumné provozní náklady tak zvolím stejnou motorizaci jako sem měl Takže díky všem za názor a až něco vyberu určitě se tu pochlubím P.S. Když budete mít někdo něco na prodej dejtě vedět uvidíme co se dá dělat Citovat
DanculD Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 To je typicky syndrom cloveka, ktory jazdil iba s manualom. Ja som bol na tom tak isto, ked som sadol do automatu, tak si hovorim, hmmm, to asi nebola najlepsia kupa. Ale po tyzdni som si na to zvykol, uzivam si to viac a viac a teraz ked sadnem do manualu tak ma ide slak trafit. Hlavne v meste ked mam ist teraz na manuale, tak radsej dam kluce niekomu inemu a nieje to v tom, ze by som nevedel jazdit s manualom ale tym, ze uz som proste zlenivel na nejake kvedlanie pakou. Mi to pride ako zbytocna vec. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 První kanditát tento je nakonec za 249 tis dnes sem tam byl http://tipcars.com/basic/karta.php?kf=2875&ki=309&amb=E&odkud=T&ver=1283159630 Druhý kanditát http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/607/8264924 [upravil dne 30/8/10 Pan_Vetvicka] [upravil dne 30/8/10 Pan_Vetvicka] Citovat
Ota Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Já bych snad spíš šel do toho staršího modelu, jasný původ a menší kilometráž, větší výbava i motorizace, víc se mi líbí... ale fotky skryjou kdeco Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: denycek Ahoj. Tak známý by možná šel na 300. To je hodnej ale já se rozhodnul pro 2.2 nebo novější 2.0 Hdi. Díky Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Toť otázka kilometráž je na Hdi 163 tis hodně ?? Co myslíte? Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 http://peugeot-607.autobazar.eu/cz/22-hdi-id1741961.html Ty jo v bílé sem ho ještě snad neviděl ale ten vnitřek je tragédie Citovat
godzila.01 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 No ono to už v té bílé vypadá hrozně, natož pak ten interier .... Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Bílá by se mě zase líbila kdo ho v té bílé má že Tak jsem začal hledat na slovensku pro změnu http://iframe.autovia.sk/autobazar/peugeot-607-2-0-hdi-sedan-p-m6-853555?utm_medium=email&utm_source=send_offer_to_friend_sk Citovat
Martin 1981 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: Pan_Vetvicka Bílá by se mě zase líbila kdo ho v té bílé má že Tak jsem začal hledat na slovensku pro změnu http://iframe.autovia.sk/autobazar/peugeot-607-2-0-hdi-sedan-p-m6-853555?utm_medium=email&utm_source=send_offer_to_friend_sk no slovensko je sami autickar,auta vozi hoci kto tak si daj pozor Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: Martin 1981 Původně zaslal: Pan_Vetvicka Bílá by se mě zase líbila kdo ho v té bílé má že Tak jsem začal hledat na slovensku pro změnu http://iframe.autovia.sk/autobazar/peugeot-607-2-0-hdi-sedan-p-m6-853555?utm_medium=email&utm_source=send_offer_to_friend_sk no slovensko je sami autickar,auta vozi hoci kto tak si daj pozor Jasné neboj když nedá VIN at si ho nechá Citovat
dzana.m Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 me se to docela zamlouvá ta bylá ale ten vnitřek bych nemusel vtýhle barvě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.