Dali32 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Vie mi niekto poradit co robit ked som stratil kluč na bezpečnostné šroby na diskoch? [upravil dne 23/8/10 Dali32] Citovat
HonzaZ Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Pokud znáš kód a je to origo pežot, tak objednat v pežó. Citovat
Dali32 Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Sroby som kupoval zvlast a uz ani neviem kde...:-(( Citovat
HonzaZ Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Tak tady každá rada drahá, a pokud to máš v litých kolech, tak upřímnou soustrast. Citovat
Benžík Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Hledej, uz se to tu resilo. V pneuservisu by si s tim mohli poradit. Taky pomuze natlouct kladivem na sroub orisek z goly a povolit. V horsim pripade navrit COckem na sroub v kole matku a povolit tou matkou. Citovat
Dali32 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Nasiel som blocek....kupoval som alu disky aj s bezp. srobami v Peugeote....budu mi vediet zistit aky to bol presne kluc? Citovat
paťas!!! Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 melo by tam byt napsane cislo podle ktereho udelaji novy klic......pokud je to primo peugeot Citovat
jofo Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 nestracaj hlavu. V pneuservise ti to daju dole. Maju taky nejaky narezavaci orech v ktorom je zavitnik a v smere odtahovania sa tam ten orech nareze a pekne sa to povoli. Ale co to stoji, nemam paru. Citovat
Michael coupé Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 posly foto?jestli je to ten co myslím,tak je to vela jednoduché .-D Citovat
cody71 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 ahoj tak ja som mal podobny problem.srofy som navrtal (najpr si ale skus ci ti pojde navrtat,tie kvalitnejsie maju tvrdenu hlavu.tie ti nepojdu len tak navrtat.hlavne daj pozor aby si neznicil disk)aby som do nich mohol vlozit vytahovak.je to taka skrutka ktora sa pri povolovani srobu do neho zavrtava.urobil som velku paku na srof a otec malym kladivkom klepkal na vytahovak.desna praca,skoro cely den som vytahoval 4 sroby.ak mas moznost zaplat si a daj si to spravit niekde do servisu.tie nervy a znicene disky za to nestoja. Citovat
hanypipo Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 pošli foto vnitřku toho šroubu zustal mi jeden nadstavec když auto dotahli z belgie Citovat
Dali32 Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 Uz to mam dole.Nasiel som pneuservis vo Zvolene kde mi to za 10 min dal dole takym specialnym univerzalnym klucom.Hovoril ze ho to stalo 22 000 Sk a povoli s tym vsetko.A sroby mi ostali ze ak by som casom nasiel nastavec.Som rad lebo kde som ukazal ake mam sroby...su to KOSEI....tak povedali ze tie mi nedaju dole. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.