Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to Gabriel307: díky,vím o tom, ale myslím, že to bude spíš jen v páčce :)

to pipistrel: díky. řeší, ale řešením je výměna celých páček, to ani náhodou :bojim

našel jsem tohle

Zkusím to podle toho...myslím si, že také budou zadělané ty kluzné kontakty, už to nějakej rok má :papa

[upravil dne 23/7/12 10:52 od milhaus]

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak mám za sebou dovolenku na Oravě...byla to první delší cesta s SW... najel jsem 1150 km se spotřebou dle PP 6,8l :mrk (počítal jsem to a vychází mi 6,73l ), s čímž jsem velmi spokojen. Cesta byla Litoměřice - Praha - Brno - Prostějov - Český Těšín - Bielsko Biala - Korbelow - Oravská Polhora - kromě části Polska a SR ( Bielsko - Or. Polhora) to byla samá dálnice a rychlostní silnice, takže rychlost 100-130km...moc jsem SW nešetřil, nicméně tahle spotřeba s poměrně plným autem (2 dospělí, 2 děti, plnej kufr) mne překvapila. Rozhodně bych uvítal tempomat, ale kvůli jedné dovolené ho oželím.

Před cestou jsem zjistil, že hladina chladící kapaliny je cca 1cm pod ryskou MIN (divím se, že PP neřval - dneska prostříknu kontakty na nádržce)...zběžně jsem ohledal chladící okruh a našel vlhké místo pod chladičem ...nevím, jestli hned běžet koupit novej chladič nebo koupit přípravek na opravu menších netěsností chladiče (jak je psáno v Jak na to, str. 141). Netuším, jak dlouho s tím jezdím, ale dlouho to nebude, kapaliny v autě si průběžně kontroluju čidla nečidla

[upravil dne 12/8/12 17:56 od milhaus]

Odesláno

tu směs na opravu chladičů používáme v práci na zemědělské stroje a bez problémů...a to vrčej denně několik hodin ;)

takže pokud něco menšího, tak to bez problémů utěsní

Odesláno

tak moje SW neni vybaveno snímačem hladiny chladící kapaliny, proto PP neřval :D ...nicméně jsem našel další problém...v levem dolním rohu chladiče je navíc velmi světle zelený sajrajt - pravděpodobně chladící kapalina...navíc jsem našel tenhle humus nacákanej na krytu olejového filtru a všude kolem něj :( ...auto jde do servisu, na výměnu chladiče si troufnu, ale na motorovej blok ne...

post-414-14109626208073_thumb.jpg

Odesláno

hm, tak to vypadá nemile...někde ti to fláká chladící kapalinu ven a nebo to taky může být od sahary...mohl by téct jenom chladič a ventilátor to rozfouká po bloku a tím, že je z hliníku, tak to na něm takhle oxiduje...na tom posledním obrázku to totiž tak i vypadá

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak je fouklý těsnění pod hlavou, auto je od včera v servisu... sere se, co může... zámek v LZ dveřích vydává divný zvuky, občas se sami rozsvítí potkávací světla, výfuk snad zimu ještě vydrží...no,když se daří,tak se daří...dám to dokupy a bude pohoda

Odesláno

tak jsem pojízdný (klep klep) a o cca 10tis lehčí...čekají mne ještě svíčky, poladit zadní levej zámek dveří a snad bude auto zase v cajku :roker

• O 1 měsíc později...
Odesláno

táák...výměna svíček...ještě origo pežoťácký pryč, namontovány Bosch-ky...od koupě v 2010 jsem měnil poprvé, oproti 309ce lepší přístup a díky rampě nemožnost utržení kabelu od svíčky (jako v mém případě) :D

[upravil dne 12/10/12 09:03 od milhaus]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tož to je nemilé. Někde ve vláknu 307 je návod, jak to opravit.

Vyfuk Bosal mám na 306ce už tři roky a zatím je v poho. Jen je hlučnější než ten co tam byl od Peugeotu. Ta hlučnost je od výměny docela znát. :papa

Odesláno

jo,ten jsem našel...ale končí to na takovejch plastovejch dílech, který jsou na jednotlivých lamelách, a údajně se nedají koupit samotné...prej jen komplet střecha za 27tis :bacha .....já to nepoužívám, ale včera jsem s prckama čekal v autě a ukecali mně,tak jsem jí zatáhnul a už nešla ven celá no :ticho

[upravil dne 22/10/12 06:04 od milhaus]

Odesláno

Tož skvělé. Jak jsem to na fóru pročítal, tak se to stalo těm, co panoramu používají málo. Nevím jestli to s tim souvisí nebo ne, ale je možné, že to zalehne, a pak se poslední díl zasekne. Myslíš, ze by to mohlo byt tím? Já používám clonu panoramy každý den, a zatim běhá dobře, tak snad jí to vydrží.

Možná by pomohlo ji nějak promazat, ale nevím jak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...