Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a denní svícení...inspirace u kolegy Smetyho...akorát jsem světla posunul víc do koutků :D . Zatím nezapojeno, nemůžu se doměřit + po otočení zapalování

post-414-14109624972261_thumb.jpg

Odesláno

Mě se většina denních svícení na autech nelíbí, ale tohle je opravdu pěkné. Jsem zvědav, jak to bude vypadat, až to bude svítit.

A na ten odsavač benzínových par bych se měl taky podívat. :papa

Odesláno

jj...ty světla vypadají velice zdařile ;)

jinak v neděli mi otec udělal bolístku na mým SWatouškovi :( . Udělal přímou konfrontaci zadního nárazníku Opel Astra a pravých předních dveří Peugeot 307 SW. Můžete si tipnout, cose podalo :(:D

Odesláno

něco málo jsme vrátili, až tak jsme to zatím nerovnali, páč se to stalo včera večer, dnes jsem byl v práci a nějak čas moc není...navíc pomuchlané je to zrovna v blbých místech a plech se i natáhnul a tak to přeskakuje dovnitř a ven :D . No co no...něco se ještě vyklepe a hold se musí přimhouřit oko a nebo to neumývat :D měnit je nebudu...respektive shánět je nebudu a kdyby se někdy náhodou naskytla možnost jinejch, tak bych to udělal, ale jinak ne

Odesláno

mně se ty podélné nelíbí, je vidět, že je to na tom autě navíc...a má to každej...tyhle kulatý DRL vypadaj líp..světla jsou http://www.9000.cz/denni-sviceni/homologovana-denni-svetla-led-sj-288e-typ-2 meid in taivan :D .

Takže až to zapojím, budu snad lépe viditelný. Z jiného důvodu jsem to nedával :roker

Jinak na odsavač si připrav hadici o vnitřním průměru 17-18mm ;) .

[upravil dne 12/6/12 05:11 od milhaus]

Odesláno

\"\" Je vidět, že je to na tom autě navíc\"\" - tak to je přesné. Ale tyhle kulaté v mřížce vypadají moc dobře :super

Jak dlouhou hadici si mám připravit? Myslím, že 50cm by mělo stačit. :papa

[upravil dne 12/6/12 07:14 od Roman Bazi]

Odesláno

podběh dolu...já hadičku vyvedl na místo,kam se dává hever...samozřejmě zevnitř :D a chytl to stahovačkou...ani to není vidět..pak dej vědět,jak jsi dopadl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...