vrtulnik76 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Zdravim vsechny jak uz jsem tu psal rano mam 407 SW 2.00 HDi od soboty tak tohle forum prolizam od zhora dolu a dost veci uz pomohlo ale s nastavenim navi si nevim rady mam CD kde maji byt ceske mapy a a evropa ale nivim jak to nahrat do navigace nenasel by se nekdo kdo by me ukazal jak na to a cele ovladani radia atd nejlepe Brno radio je RT3 Citovat
kajvet Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 to nenehraješ, mapy musíš mít na CD a při navigovaní to CD vložené v RT3. Citovat
vrtulnik76 Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Aha to jsem nevedel takze mam dat CD do Zasobniku treba a zpustit navigaci a melo by to jit jo? Citovat
Přema Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Do rádia ......ne do měniče.......chvili to bude trvat než se to cd celé načte ale do 15sec. bude fungovat..... Citovat
Brizan Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Ano přesně tak jen tím zásobníkem doufám nemyslíš CD changer, ale musí toto CD být přímo v RT3 tzn. v rádiu. Pak by se ti měla po přepnutí na navi na obrazovce zobrazit mapa s aktuální pozicí. Jestli ne tak je to známý problém špatně vypáleného CD. Citovat
vrtulnik76 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 JJ díky za radu vyzkoušim to odpoledne Citovat
vrtulnik76 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 jeste jedna rada jak spravne palit CD? treba jsem si stahl mapu pro RT3 evropa-south Citovat
Brizan Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Hlavně co nejpomaleji ideál tak 4x, což bohužel umějí už jen staré vypalovačky. + použít kvalitní medium. Já to napálil na Verbatim a v pohodě. Jo a jestli máš mapy 2010-2011 tak čechy jsou na CD Europa NW. Citovat
kajvet Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 nevím jestli staré vypalovačky, ale já to pálím na svém 2 roky starém notebooku Sony Vaio a pálím 4x bez problémů. Pravdu máš, že čím menší rychlot tím líp. A pálím na Verbatimky, s nimi jsem neměl jediný problém Citovat
Brandy20 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 ja som zatila napaloval vsetko na najvyssej rychlosti 48x a na bezne pouzivane CD a ziaden probleeemik, zatial :-) Citovat
John_Ice Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 no problém se nemusí dostavit hned...jde o to,že když zálohuješ pomalejší rychlostí,tak se to vypaluje,,hlouběji,,do té vrstvy,kterou už výrobci pěkně snižujou a je to už vlastně,,šlupka,, a po pár letech-i po roce zpuchří(popraská) a už z toho nic nepřečteš...takže čím ryhleji to smahneš,tak je to jako když jenom to lízneš...a to nepřečtení dat se objeví rychleji Citovat
Brandy20 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: John_Ice no problém se nemusí dostavit hned...jde o to,že když zálohuješ pomalejší rychlostí,tak se to vypaluje,,hlouběji,,do té vrstvy,kterou už výrobci pěkně snižujou a je to už vlastně,,šlupka,, a po pár letech-i po roce zpuchří(popraská) a už z toho nic nepřečteš...takže čím ryhleji to smahneš,tak je to jako když jenom to lízneš...a to nepřečtení dat se objeví rychleji No to mozno platilo v roku 2000 a nie teraz Citovat
John_Ice Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 v roce možná platilo to že to CD stálo 50kč a dnes už 7Kč (u vás teď eura) a že levné je to také díky té zaznamové vrstvě,že jim tam už nedávaj tolik tak to pravda je. Jinak jestli tomu nevěříš a zálohuješ třeba fotky na cd(dvd) tak si to užij .... jsem zvědavej co uděláš např za 5let až ti to napíše...nelze číst z cd(dvd)...možná budeš mít štěstí a za 5let to přečteš Citovat
vrtulnik76 Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Tak ja jsem asi uplna lama:aut:aut CD jsem vypalil evpora 1,2 kde maji být mapy ČR dam ho do RT3 a tim jsem skoncil kdyz dam navigaci neni tam nic jen souradnice a mapa zadna. Potreboval bych radu krok po kroku pro lamy jako jsem ja Citovat
John_Ice Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Jestli jsi to stáhnul, je to zabalené v raru (*.rar)musíš mít program kterej ti to rozbalí...třeba winrar či wincomander...odbouchneš první part a druhá se automaticky rozbalí taky...takže máš jeden soubor o velikosti(přesně nevím)něco kolem 620Mb a je to s příponou *.iso (to je image) a to potom musíš v nějakém programu (např.nero) vypálit. Citovat
Brizan Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 ano vypálit, ale musí to být páleno jako obraz disku. Jestli že zadáš pálit datové CD tak ti to určo nebude fungovat protože ti to vypálí jen jeden soubor a to bude to iso, což je špatně. Musí být zachována stejná adresářová sktrukura jako na originálním CD..... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Takze rar rozbalim do nejaky slozky na plochu a vypalim jako obraz disku jo??? Citovat
John_Ice Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 jj no ten obraz disku jsem už bral a nenapsal jako to,že musíš kliknout na nero,aby se aplikace spustila ...prostě samozřejmnost [upravil dne 27.8.2010 John_Ice] Citovat
Brizan Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: vrtulnik76 Takze rar rozbalim do nejaky slozky na plochu a vypalim jako obraz disku jo??? přesně tak, nero (i ostatní vypalovací sw)má funkci vypálení obrazu na disk. Touto formou si vybereš to rozbalené iso a dáš vypálit nejnižší rychlostí. Po vypálení si zkontroluj obsah disku. Mělo by se ti zobrazit asi 100 adresářů s číselným označením + asi ještě dalších 30 samostatných souborů. Jestliže se ti to správně zobrazí tak by to mělo i fungovat v RT3 Citovat
John_Ice Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 vidíš a díky autu se ještě naučíš něco o pc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.