Durko Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Ahoj všetci. tak už to vypuklo a ideme repasovať elektriku. mam problém s dobíjaním a nedobíjaním.vyráža mi poistku 28 a prestane dobíjať,zaujímavé je že ak ho dostanem do otáčiek tak sa mi rozsvieti kontrolka dobíjania a začne dobíjať. moja otázka znie kde môže byť problém a či sa tak dá jazdiť. dík za rady [upravil dne 27/8/10 Durko] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Pojistka 28: Setava ukazatelů, digitální hodiny, ovládání zpětných zrcátek, ovládání sklápění zpětných zrcátek, sekvenční ovladač předních skel, modul ukládání nastavení sedadel, ovladač blokády, spínač obnovení napájení ovládání oken, střešní okno, palubní počítač Hledal bych problem mezi tim vypsanym, ale je možný že na tu pojistku je zapojený ještě asi 10 dalších věcí Rozhodně bych tak nejezdil, mužeš taky třeba vyhořet [upravil dne 21/8/10 Radek Hurvajz] Citovat
Durko Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 šak práve to tých dalších pár vecí bude zaujímavých Citovat
Durko Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 tak som sa bol dnes previesť cca 200 km a fakt tomu nerozumiem.zapnem kluč kontrolka dobíjania nesvieti. rozbehnem sa a pri určitych otáčkach začne svietit kontrolka začne dobíjať a všetky veci nabehnu a normalne fungujú. Citovat
Wensdy Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Zkus změřit voltmetrem napětí při volnoběhu a při těch větších otáčkách kdy všechno funguje jak píšeš. Mohl by to bejt i regulátor v alternátoru. Citovat
Durko Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 no ono to potrebuje vyššie otáčky len na nabudenie,potom to dobíja aj na volnobehu Citovat
Chepp Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 mrknul bcyh na ten altik... diodovi mustek muze bytu v pikacu. Citovat
Wensdy Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Ano jak jsem psal tak to zkus proměřit. Citovat
Durko Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Tak moj problém je vyriešený. vo vodičových dverach mi omedzovač dotrhal káble bude aj foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.