Qcko Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Chvapi, je nejaky sposob, aby anglicky windows cital našu diakritiku? V titulkach pri filmoch, v IM atd Citovat
AnotherOne Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Aký Windows? Popis pre XP: V prvom rade nastav správne v ovládacích paneloch Regional a language options, záložka Regional options, Location na Slovak a hlavne záložka Advanced položka Language for non unicode programs na Slovak. Potom bude chcieť reštart. Ja používam len EN windowsy a nikdy som problem s diakritikou nemal... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 IM a titulky ve filmech tam CZ diakritika bude ale potřeba nastavit v použivaném programu Citovat
Chepp Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 musis pri nastaveni fontu supnout ... myslim ze central europe. Citovat
Qcko Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 AnotherOne: diky, presne toto --> Advanced položka Language for non unicode programs na Slovak som mal prazdne ... uz to funguje:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.