Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chlapi. Uz asi 4 mesiace mam svojho milacika 407 SW, 1.6 HDI. Len ma trapi zvuk vyfuku, ktory pocut len niekedy. Mne to pripomina deravy vyfuk. Po par km to prestane a auto ma zvuk aky ma mat. Dik za odpovede...

Odesláno

Ahoj, môže to byť práve keď začne prebiehať regenerácia (ako píše Laďa) alebo keď je už FAP dosť plný. Keď ho potom prebehneš sa prečistí.. koľko máš najazdených km?

Odesláno
Původně zaslal: andy 3823

Ahoj, môže to byť práve keď začne prebiehať regenerácia (ako píše Laďa) alebo keď je už FAP dosť plný. Keď ho potom prebehneš sa prečistí.. koľko máš najazdených km?

[upravil dne 23/8/10 Tomas1987]

Odesláno

Mam necelych 150 000 km. Myslel som ci nemam nahodou vadne tesnenie okolo vyfuku alebo vadnu pruznu spojku. Jazdim dost mesto, takze ten FAP bude asi dost zasrany. Vdaka za odpovede. Dost ste ma potesili

Odesláno

Chlapi mam smutnu spravu. Dozvedel som sa ze moj maznacik ma asi stocene km. 4/2008 bol servisovany pri 127000km. Ked som ho kupil mal okolo 13000km. 4 mesiace dozadu. Za ten cas som najazdil vyse 18 000km a bez poblemov. Ide jak hodinky len trosku v naprave citim buchanie pri vytocenych kolesach. Co to moze byt??? Spotrebu mam 4.8. Myslim, ze to je super. Dik za odpovede

Odesláno

Búchanie: spodné čapy - tak na 95%. Ked ti ide auto dobre tak pohoda len si daj pozrieť ten FAP a daj si pozor na rozvody. Menia sa pri 160 tis. až 240 tis. km. záleží či sa jazdilo na dlhé alebo krátke vzdialenosti. Ale väčšina to mení najneskôr pri 180 tis. Ak motor dostáva dobrú údržbu vydrží veľa km.

Odesláno

Este ma caka cesta do nemecka a potom uz tie rozvody vymenim. Dufam, ze milacik to zvladne. kazdy mi hovori, ze 407-cky su spatne vozidla ale ja sa toho stranim a chcem sa presvedcit, ze sa kazdy myli. Moj milacik je zihadlo a aj ked ma stocene km tak je to stroj, ktory maka jak ma..... Dik za odpovede chlapi..Pomohli ste mi

Odesláno

Neboj nejaké km naviac to by zasa nemalo vadiť. A P 407 sú dobré autá akurát majú pár múch ktoré treba vychytať, no povedzme si pravdu ktoré dnešné autá ich nemajú :myslim. na čom by zarábali tie drahé servisy. Mne niektorý známi hovorili, že som nekúpil dobre... no prešlo ich to rýchlo ked som ich odviezol :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...