Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam sice sitku do zavazadloveho prostoru, ale pokud ji chci dat za druhou radu sedacek svisle, tak to nemam nahore za co rozumne prichytit (mam jen hacky na raminka a ty jsou moc vepredu).

Pritom i navod pise o najakych krytech upevnovacich bodu ktere se nahore musi nejdrive odklopit ... :-(

Odesláno
Původně zaslal: MartinK123

Mam sice sitku do zavazadloveho prostoru, ale pokud ji chci dat za druhou radu sedacek svisle, tak to nemam nahore za co rozumne prichytit (mam jen hacky na raminka a ty jsou moc vepredu).

Pritom i navod pise o najakych krytech upevnovacich bodu ktere se nahore musi nejdrive odklopit ... :-(

Pokud chceš dát za druhou tu siťku tak ti to nepujde.Používá se na to jíná siťka která je na železné tyčce.(Já jí mám ale ještě nikdy nepoužil a ani sem jí tam neskoušel nasadit)A jak si mluvil o těch otvorech na uchycení tak ty jsou u střechy překryty takovou záslepkou.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

zdar

Potřeboval bych změřit rozměry té origo síťky do kufru (ta bez tyče).

Němec ji někde ztratil a k autu nebyla.

Že bych koupil nějakou uni.

Dík

Odesláno
Super - to jsem prehledl. Diky moc. Takze si jdu nechat namontovat ty horni zavesne body primo v autorizaku a zacnu zhanet sitku s tou tyci.

Já ji mam doma a nevyužívám ji tak bych ji i prodal je jako nová.

Odesláno

Mě jde o tu obyčejnou bez tyče. asi koupim originál.

Teď jsem to poptal u nás v HS auto ČB a vypálili mi cenu 912,- :o

a u Domanskýho v Táboře 417,- :o

To je docela rozdíl ne? :blicismajlik

Odesláno

A je to originál? Já někde viděl originál skoro za 2.000 a nějaký univerzální asi za 200,- Kč. Prý je velký rozdíl v jejich pevnosti. Ta originální je prý opravdu hodně pevná. Kolega co váží dva metráky tvrdí, že by ho bez problémů udržela. Taky bych tu do kufru na podlahu (bez tyče) bral.

Odesláno

No poptal jsem to v Pežotích prodejnách podle čísla dílu ze SB a sedí to (tam je cena 500,-). Tak asi originál :D

je to položka 25 a číslo je 7568FV

post-35023-14109616908305_thumb.jpg

Odesláno

Hele kluci nepojede někdo v dohledné době přes Tábor do čb?

Že bych ji tak týden předem objednal a někdo ochotný by mi k Domanskýmu do Tábora zajel. :aut

asi blbej nápad, ale tady u nás chtěj o pětikilo navíc a zrovna nemám tim směrem cestu.

Dík:papa

• O 2 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Je to přesně ona. Koupil jsem ji u Domanskýho v Táboře.

Osvědčila se dobře, stále používám :papa

Obvolej pár prodejen, v cenách byly dost rozdíly, jak jsem psal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...