MartinK123 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Mam sice sitku do zavazadloveho prostoru, ale pokud ji chci dat za druhou radu sedacek svisle, tak to nemam nahore za co rozumne prichytit (mam jen hacky na raminka a ty jsou moc vepredu). Pritom i navod pise o najakych krytech upevnovacich bodu ktere se nahore musi nejdrive odklopit ... :-( Citovat
Macin7777 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: MartinK123 Mam sice sitku do zavazadloveho prostoru, ale pokud ji chci dat za druhou radu sedacek svisle, tak to nemam nahore za co rozumne prichytit (mam jen hacky na raminka a ty jsou moc vepredu). Pritom i navod pise o najakych krytech upevnovacich bodu ktere se nahore musi nejdrive odklopit ... :-( Pokud chceš dát za druhou tu siťku tak ti to nepujde.Používá se na to jíná siťka která je na železné tyčce.(Já jí mám ale ještě nikdy nepoužil a ani sem jí tam neskoušel nasadit)A jak si mluvil o těch otvorech na uchycení tak ty jsou u střechy překryty takovou záslepkou. Citovat
MartinK123 Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Super - to jsem prehledl. Diky moc. Takze si jdu nechat namontovat ty horni zavesne body primo v autorizaku a zacnu zhanet sitku s tou tyci. Citovat
jarmyl Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 zdar Potřeboval bych změřit rozměry té origo síťky do kufru (ta bez tyče). Němec ji někde ztratil a k autu nebyla. Že bych koupil nějakou uni. Dík Citovat
Macin7777 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Super - to jsem prehledl. Diky moc. Takze si jdu nechat namontovat ty horni zavesne body primo v autorizaku a zacnu zhanet sitku s tou tyci. Já ji mam doma a nevyužívám ji tak bych ji i prodal je jako nová. Citovat
jarmyl Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Mě jde o tu obyčejnou bez tyče. asi koupim originál. Teď jsem to poptal u nás v HS auto ČB a vypálili mi cenu 912,- a u Domanskýho v Táboře 417,- To je docela rozdíl ne? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 A je to originál? Já někde viděl originál skoro za 2.000 a nějaký univerzální asi za 200,- Kč. Prý je velký rozdíl v jejich pevnosti. Ta originální je prý opravdu hodně pevná. Kolega co váží dva metráky tvrdí, že by ho bez problémů udržela. Taky bych tu do kufru na podlahu (bez tyče) bral. Citovat
jarmyl Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 No poptal jsem to v Pežotích prodejnách podle čísla dílu ze SB a sedí to (tam je cena 500,-). Tak asi originál je to položka 25 a číslo je 7568FV Citovat
jarmyl Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Hele kluci nepojede někdo v dohledné době přes Tábor do čb? Že bych ji tak týden předem objednal a někdo ochotný by mi k Domanskýmu do Tábora zajel. asi blbej nápad, ale tady u nás chtěj o pětikilo navíc a zrovna nemám tim směrem cestu. Dík:papa Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Tak u nás ve Vrchlabí v Peugeotu VM-Incom s.r.o. ji mají za 727 bez DPH. Tak ještě zkusím pohledat Citovat
jarmyl Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Tak si ji objednám v tom Táboře, asi za 14 dní bych tam měl jet. Bigbad: napiš předsedovi, nabízel mi ,že by zaslal - má cenu 415,- Citovat
jarmyl Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Tak jen pro informaci: Síťku mi objednali, stála nakonec 417,- BEZ DPH (ta akce 20 procent končila v dubnu) Vypadá dost pevně tak uvidíme Citovat
HoK Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Jarmyle, jak se ti síťka osvědčila? Je to ten originál? Kde jsi ji objednával? Dik. Citovat
jarmyl Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Je to přesně ona. Koupil jsem ji u Domanskýho v Táboře. Osvědčila se dobře, stále používám Obvolej pár prodejen, v cenách byly dost rozdíly, jak jsem psal. Citovat
KLATIL Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Nedávno cca 14 dnů akce v Penny 129,- CZK. Porovnání s originálem Škoda 1 : 1. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.