Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

narovinu to ani nechci tady psat, uz ted vim kdo si co suska kde jsem na to vzal a jak jsemsi to mohl dovolit a koho jsem kde pojebal apod.

casem to na povrch stejne vyleze v cem jezdim ,ale hlasit to nebudu.

Odesláno

bo se ty bojíš nebo co?:roker

každýmu to může bejt u zadnice....

a kdo si něco šušká tak ti to auto zavidí....;)

vímě žes vyhrál ve Sportce tak nebudeš jezdit starejma popelnicema ne!:P

Odesláno

Hm, Petře, to kde si nato vzal a jak si k vozidlu přišel, to mně vůbec, ale vůbec nenapadlo. Samozřejmě, že mi, co nemáme víc peněz, tak ti dražší a novější vozidlo budeme závidět.:D

Myslíš, že tady normální kolegové pátrají kde si nato vzal? Spíš, teď to budou řešit, když si to načal.

Klidně mi to napíš do SZ co máš, rád se podívam, porovnáme kdo ma lepší..... vozidlo tedy, že jo?:P:papa

Odesláno

At to tu nezasiram,chci něco většího ,aby se v tom svezlo 7 lidi ,když je potřeba a byl to motor min1.8benzin nebo turbo co jde na LPG a vychází me z toho bohužel ne Peugeot ale Opel Zafira 1.8 103 kw:D:D

Odesláno

ja nechci psat nebo porovnavat kdo ma lepsi , proste mam co mi vyhovuje aktualní potřebě , někomu se libit bude nekomu ne ale oto mi nejde už vubec.

ale aby nekdo resil jak je mozne ze jsem si koupil jine auto aniz bych ty svoje prodal tak kde to jsme . a to ani neví jestli třeba nejsem ve srabu a koupil jsem si nejakou jetou feldu na poposunovani z A do B .

chce se mi blejt ....

...nebo prát? :D... uvidíme...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...