Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak při 85000km jsem se rozhodl pro preventivní výměnu rozvodů. navíc jsem se rozhodl i o zkracení intervalu výměny oleje na 15000km při používání total 5w30 ineo ECS . k fotkám dodám že auto mam od 50000km a delall jsem dve vymeny ted uz tri vlastně oleje vždy se spešl vyplachem oleje. na fotkách je vidět už jen karbon na jedne vačce ale i tak je to ještě dost.

jinak přiložím i video kde uvidíte stav napínáku řetězu po 85000km a stav nového napínáku.

DSC_0284.JPG

DSC_0285.JPG

DSC_0286.JPG

DSC_0287.JPG

DSC_0288.JPG

DSC_0289.JPG

DSC_0290.JPG

DSC_0291.JPG

DSC_0293.JPG

Odesláno

Tak vedel jsem ze mam auto z té prvni sèrie A spise jsem to delalpreventivne .projev zadny nebyl dokonce konecne umim jezdit i za sedm litru na sto . Pravdou je ze ted zmizelo to cvrdlikani motoru co tam bylo od koupe

Odesláno
ee jako new ani nema jit zmacknout

omyl ...... inac nemas tam toho karbonu moc usadeneho,akym stylom jazdis respektive ake trasy a aky olej si tam daval?

[upravil dne 30/7/12 17:44 od mischko11]

Odesláno

jezdim kratke trasy ale na vyssi otacky , tzv slapu tomu na krk, jinak ten novej napinak jsem mel v ruce a fakt nesel stlacit, jinak auto opravdu stichlo , to cvrdlikani zmizelo .

jinak den po mne byla v praci 207 1,6vti s 150tis km , mela min karbonu jak ja ale ulomil se ji ten horni vodic retezu mezi rozvodovyma kolama.

Odesláno

vsetky napinaky idu stlacit len tie novsie co maju dierku kladu vacsi odpor a ak sa nemylim tak napinak je rovnaky ako pre thp a aj vti

Odesláno

jo a zapomnel jsem napsat do deníčku :

při 85000km výměna oleje +filtru s tec oil clenem + výměna pyl filtru za uhlíkový a dezinfekce klimy a vyfoukání vzduchového filtru

a nalití psa aditiva do nadrže

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...