Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno

no predsedaa to je autii :o nemas este zvysnu sadu zazracnych pruzin ?

Odesláno

jinak dnes preventivně vyměněn \"klínový! řemen , byl zevnitř popraskany a když byl dole naraznik a podbeh proč toho nevyužít.

a dnes i auto hotové po opravě toho roz.....eho předku , takže new naraznik a drobnosti okolo.

Guest mischko11
Odesláno
jinak dnes preventivně vyměněn \"klínový! řemen , byl zevnitř popraskany a když byl dole naraznik a podbeh proč toho nevyužít.

a dnes i auto hotové po opravě toho roz.....eho předku , takže new naraznik a drobnosti okolo.

dalsie fotky chceme a neverime ti :D

Odesláno

Dobre chlapci v chválení trocha pristante na zem, načo znižovať podvozok, keď na našich cestách ( a to platí pre ČR. SR , H.... ) je vôbec problém jazdiť bez znížene podvozku, aby som \"neštrajchol\"-

Odesláno

No ja som veru už dvakrát štrajchol tu strednú trubkovú výztuhu na prednej náprave. Raz v maďarsku, kde som si skracoval cestu z Buzice do Miskovca. Druhy raz sa podarilo predný \"lizak\" o obrubník pri parkovaní.Bolo to hňeď na začiatku, pokiaľ som si nezvykol na dvestosedmu. Teraz je to lepšie, ale aj tak no tie naše cesty, asi by som sa nedal nahovoriť na zníženie podvozku, ale inač to dobre vypadá.

Pre spestrenie, trocha \"konkurencie\"

post-39810-14109622604971_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

a to je???

139dB :D

[upravil dne 18/11/10 21:04 Pe.Tr]

menší upgrade, kompresor vyšel z kondice tak jsem to nahradil elektrikou, ton neni sice tak hluboký jako dříve ale myslím že i těchto 120dB splní učel

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...