Gabriel 307 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Já bych to už vzdal a vykašlal se na prodejce(můj názor).Asi nestojí o to aby prodal to PDA.Zatím jsem prodával i kupoval na dobírku a nebyl s nikdy problém.Je to v lidech. Citovat
oddie Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Ja mel vic \"super\" kupu, co jsem chtel a co mi utekly, to se neda nic delat, neklaplo, hodit za hlavu. Mj. dvakrat za sebou na ebay vyhrane totez auto, jenze minimalni cena nedosazena. Majitel nesoudny. Jedna chata a pozemek - realitari hajzlove. Nenadelas nic, neklaplo, nazdar. Citovat
Blizzard Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 napiš mu ještě něco, ať je aspoň sranda Citovat
marko306 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Nechaj to tak, mne to skôr už pripadá, že kto z vás bude mať posledné slovo ten vyhráva Nedá sa sním písať a hotovo. Neni jediný čo to predáva. Citovat
Radka S. Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 kdo ví, jestli vůbec má něco na prodej Citovat
.mycTD Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 nechapu pointu celeho snazeni nevidim nic zvlastniho na tom, ze chce Xlet stare PDA predat pouze osobne a nehandrkovat se dalsi tydny o jeho stavu kvuli osmi stovkam. navic s clovekem, ktery vysira uz pred nakupem. Citovat
Michael coupé Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 asi tak,no psal jsem mu ještě odpověď co psal at pozdravuju v klubu ,ze by jsem byl rad kdyby reagoval jestli je tam neco spatne napsaného a napsal ,že se on se baví jinak,tak jsem to pak dal neresil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.