dansi1 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 cau mam zas problem z autem ,zacalo mi to posledni dobou pekne cukat, nejvic v mensich otackach, kdyz dam vic plynu , tak ne tolik, ale cuka a hlavne jde smrad z vyfuku ,kdyz je auto studeny ,tak to vypada ,ze je to v poho ,jak se to trosku ohreje tak to zacne -pred tydnem to zacalo -pak se to uklidnilo , ujel sem 250 kilometru v pohode bez cukani ,a ted uz zase cca 100 kilometru do blbne Citovat
dansi1 Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 mam ale zadna kontrolka nic nehlasi Citovat
obaf Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Kazdopadne by som zacal s nim, FAP ma rozne priznaky, a pritom je to uplne zbytocna vec. Este jedna otazka, to cukanie sa prejavuje ked auto drzis v stalych otackach? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Jestli se nepletu, tak to při dia hlásilo nepřítomnost uzávěru nádrže. Pokud jsi s tím nic nedělal, tak by mohl být problém ve FAPu. Může se stát, že nedochází k aditivování paliva v nádrži. Citovat
dansi1 Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 jj to mas pravdu ,prosimte jak jsi na tom z casem ? ze bych se u tebe stavil na dia ted jeste jedu pro snimac uhlu volantu Citovat
HonzaZ Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Tak jsme to dnes s dansi1 měli napíchnuté na dia. Vypadá to jako by to chtělo regenerovat FAP, ale nejde to. Měření dynymických parametrů : naplnění FAP - 100%, počet ujetých km od poslední regenerace 0 km, najetá vzdál. od výměny FAP 100000km, teoretická zbývající životnost FAP 85000km, stav zaplnění - správný stav. EGR: při jízdě a cukání v nízkých otáčkách hodnoty: RCO elmag. ventilu EGR - 0%, požadovaná poloha ventilu EGR 0%, kopírování polohy ventilu EGR 0%, RCO elmag ventilu EGR 0%, RCO elmag. ventilu klapky bypass 97%. Toto byl stav kdy to cukalo. Občas se stalo, že hodnoty které byly nulové se začaly měnit i hodnoty bypassu se měnily a auto necukalo. Bylo to velice zřídka. Teď otázka na odborníky: co je příčina a co důsledek? Já osobně si myslím, že je neregenerovaný FAP a je to neustále ve stavu kdy to chce regenerovat. Ovšem může být problém v EGR a tím pádem zase nemůže proběhnout regenerace. Tak co rádcové, našli? Citovat
dansi1 Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 dnes jsem to projel do benesova a zpet a cuka stale -kdyz jsem parkrat pedal podrzel ve stejne poloze ,jel 90 km v hodine ,auto pocukavalo nekolik vterin a najednou se rozjelo a jelo v pohode ,jak jsem pustil pedal a seslapnul znova plyn tak zas cukalo ,pri rozjezdu na krizovatce jsem pak nechal stupen 2, pri cuknuti jsem pedal drzel ve stejne poloze ,auto se chovalo jako kdyz se dusi a sel kour z vyfuku ,podobne jsem to udelal ,kdyz jsem stal ,na neutral jsem do podrzel u 2500 otacek par vterin motor sel pridusene ,kour z vyfuku a zapach Citovat
straki007 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Bud FAPpoff.nebo komplet udrzba a vymena(vycisteni pomuze na chvili). Pak nastaveni a vycisteni EGR. Po urcitych kilometrech kontrola vstriku jestli nehazi hodne nafty... Citovat
HonzaZ Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Tak myslím, Dane, že asi pojedeš na návštěvu do Chomutova:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.