Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau mam zas problem z autem ,zacalo mi to posledni dobou pekne cukat, nejvic v mensich otackach, kdyz dam vic plynu , tak ne tolik, ale cuka a hlavne jde smrad z vyfuku ,kdyz je auto studeny ,tak to vypada ,ze je to v poho ,jak se to trosku ohreje tak to zacne -pred tydnem to zacalo -pak se to uklidnilo , ujel sem 250 kilometru v pohode bez cukani ,a ted uz zase cca 100 kilometru do blbne :fnuk

Odesláno

Kazdopadne by som zacal s nim, FAP ma rozne priznaky, a pritom je to uplne zbytocna vec.

Este jedna otazka, to cukanie sa prejavuje ked auto drzis v stalych otackach?

Odesláno

Jestli se nepletu, tak to při dia hlásilo nepřítomnost uzávěru nádrže. Pokud jsi s tím nic nedělal, tak by mohl být problém ve FAPu. Může se stát, že nedochází k aditivování paliva v nádrži.

Odesláno

Tak jsme to dnes s dansi1 měli napíchnuté na dia. Vypadá to jako by to chtělo regenerovat FAP, ale nejde to. Měření dynymických parametrů : naplnění FAP - 100%, počet ujetých km od poslední regenerace 0 km, najetá vzdál. od výměny FAP 100000km, teoretická zbývající životnost FAP 85000km, stav zaplnění - správný stav. EGR: při jízdě a cukání v nízkých otáčkách hodnoty: RCO elmag. ventilu EGR - 0%, požadovaná poloha ventilu EGR 0%, kopírování polohy ventilu EGR 0%, RCO elmag ventilu EGR 0%, RCO elmag. ventilu klapky bypass 97%. Toto byl stav kdy to cukalo. Občas se stalo, že hodnoty které byly nulové se začaly měnit i hodnoty bypassu se měnily a auto necukalo. Bylo to velice zřídka. Teď otázka na odborníky: co je příčina a co důsledek? Já osobně si myslím, že je neregenerovaný FAP a je to neustále ve stavu kdy to chce regenerovat. Ovšem může být problém v EGR a tím pádem zase nemůže proběhnout regenerace. Tak co rádcové, našli?

Odesláno

dnes jsem to projel do benesova a zpet a cuka stale -kdyz jsem parkrat pedal podrzel ve stejne poloze ,jel 90 km v hodine ,auto pocukavalo nekolik vterin a najednou se rozjelo a jelo v pohode ,jak jsem pustil pedal a seslapnul znova plyn tak zas cukalo ,pri rozjezdu na krizovatce jsem pak nechal stupen 2, pri cuknuti jsem pedal drzel ve stejne poloze ,auto se chovalo jako kdyz se dusi a sel kour z vyfuku ,podobne jsem to udelal ,kdyz jsem stal ,na neutral jsem do podrzel u 2500 otacek par vterin motor sel pridusene ,kour z vyfuku a zapach

Odesláno

Bud FAPpoff.nebo komplet udrzba a vymena(vycisteni pomuze na chvili).

Pak nastaveni a vycisteni EGR.

Po urcitych kilometrech kontrola vstriku jestli nehazi hodne nafty...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...